Wie wordt Goors ‘Derbyplayer of the year’

klaasdijkstraGoorsnieuws.nl organiseert dit voetbalseizoen een verkiezing wie de beste Goorse voetballer is op basis van de onderlinge confrontaties tussen de Goorse clubs in de vierde klasse B. Oud eerste-elftalspelers van GFC, Hector en Twenthe worden daarvoor ingezet als rapporteurs. Bij de ontmoetingen tussen GFC en Twenthe is er een rapporteur met een Hector-achtergrond. Bij Hector – GFC iemand met een Twenthe-verleden. Bij de twee duels tussen Hector en Twenthe zal een roemruchte GFC’er de rapportcijfers geven. Na elke derby en aan het einde van de zes wedstrijden zal op deze site de balans worden opgemaakt en moet duidelijk worden wie Goors ‘Derbyplayer of the Year’ is geworden. Komende zondag staat de eerste ‘burenruzie’ op de rol. De wedstrijd tussen GFC en vv Twenthe zal worden beoordeeld door Klaas Dijkstra (foto), oud-speler van sv Hector en het roemruchte vv Haaksbergen. Ook was de voormalige balvirtuoos KNVB-scout.