Hector onnodig onderuit

Hector ging vandaag met 0-3 onderuit tegen de koploper in de vierde klassse B: Sportclub Lochem. Een geflatteerde en vooral ook onnodige nederlaag. Zeker op basis van het eerste uur. Hector kreeg in het eerste bedrijf een tweetal goede kansen die onbenut bleven. Net na rust miste Unal Kel een opgelegde mogelijkheid en kwam ook Mike de Vries in kansrijke positie. De 0-1 kwam letterlijk en figuurlijk uit de lucht vallen. Een afstandsschot van dik 25 meter verraste de hardwerkende groen witten. Vlak voor tijd maakte Dennis ter Elst een overtreding in het eigen strafschopgebied. De terecht toegekende penalty bleek de beslissing in de wedstrijd. Dat het in blessuretijd ook nog 0-3 werd was slechts voor de statistieken.