Filmhuis Alleman draait Zero Dark Thirty

Komende woensdag vertoont Filmhuis Alleman de oorlogsthriller Zero Dark Thirty. De film van regisseuse Kathryn Bigelow gaat over een Navy SEALs-team dat jacht maakt op Osama Bin Laden, de man achter de grootste terroristische aanval ter wereld. Alle geheime diensten van Amerika zijn op zoek naar de meest beruchte terrorist ter wereld en falen hem te vinden. Het is uiteindelijk de intelligentie en opmerkzaamheid van één vrouw die ervoor gezorgd heeft dat Osama in handen valt van de Navy SEALs. De film begint om 20.00 uur.

zerodarkthirty

Gerelateerde berichten

  • Inloopmiddag Vrouwen van Nu31 augustus 2010 Inloopmiddag Vrouwen van Nu Op donderdag 2 september organiseert de 'Vrouwen van Nu', afdeling Goor, een inloopmiddag in De Klokkenkamp. De middag is de start van het nieuwe seizoen. Onder het genot van een kopje […]
  • Snelheidscontroles op verzoek…5 juli 2018 Snelheidscontroles op verzoek… Een veelvoud aan snelheidscontroles gisteren en vandaag in Goor en dat allemaal op verzoek van de bevolking. De wijkagentes Caroline IJben en Edmé Wernars togen, gewapend met een lasergun, […]
  • Lichter leven wil relaties verbeteren19 februari 2020 Lichter leven wil relaties verbeteren Er is een nieuwe werkgroep opgericht in Goor die mensen bij elkaar wil brengen rondom thema’s die relevant zijn voor ons dagelijks leven. 'Lichter Leven Goor' gaat thema-avonden […]
  • Kiekeboe komt handen te kort…22 augustus 2017 Kiekeboe komt handen te kort… De nieuwe Kringloopwinkel Kiekeboe blijkt een onverdeeld succes maar dat heeft, nu al, ook de nodige consequenties. Er is een gebrek aan vrijwilligers en daarom luidt de leiding nu al de […]
  • Twenthe op volle sterkte in Hofderby7 november 2015 Twenthe op volle sterkte in Hofderby De knappe 0-2 zege in de Goorse stadsderby van vorige week tegen GFC, heeft vv Twenthe alle vertrouwen gegeven voor het duel van morgen tegen Sportclub Markelo. Trainer Michiel Mensink kan […]