Teken- en schilderworkshop voor kinderen

Komende dinsdag verzorgt Gérardine Korteweg Maris een workshop Tekenen en Schilderen voor kinderen van 6 jaar en ouder. Initiator is het Creatief Centrum van De Reggehof. De cursus kost tien euro en vindt plaats in dependance De Laarschool van 10.00 tot 12.30 uur. De workshop Tekenen en Schilderen wordt geïnspireerd door de in Rusland geboren Wassily Kandinsky, een abstracte kunstenaar. Het thema is dan ook: Fantasievormen. Korteweg Maris daagt kinderen van 6 jaar en ouder uit om onder haar leiding te gaan tekenen en schilderen.

tekencursus

Gerelateerde berichten

  • Groen licht voor masterplan centrum9 mei 2012 Groen licht voor masterplan centrum Het masterplan centrum Goor gaat uitgevoerd worden. Dat werd dinsdagavond duidelijk tijdens de raadsvergadering in het gemeentehuis. De fracties van de gemeenteraad hebben unaniem […]
  • Boodschappen van Sterzo naar de voedselbank27 maart 2018 Boodschappen van Sterzo naar de voedselbank Twee winkelkarren vol met een totale opbrengst van €456,05. Dat was de oogst na een minuut gratis winkelen in de Jumbosupermarkt door de Goorse Prins Carnaval Ramon Freriksen en zijn […]
  • Marieke 25 lentes jong26 maart 2009 Marieke 25 lentes jong Marieke Oltwater mag zich vanaf vandaag ook tot elite van 25-jarigen scharen. Dit willen de vriendinnen weten ook en hebben daarom alles uit de kast getrokken om iedereen van de feest op […]
  • Minder bier vertapt tijdens Schoolfeest28 juni 2010 Minder bier vertapt tijdens Schoolfeest De bieromzet tijdens het School- en Volksfeest is achtergebleven in vergelijk met vorige edities. Waar vorig jaar nog 48.000 liter door de leidingen stroomde bleef de teller nu steken op […]
  • Sikke maakt kennis met Schoolfeest10 februari 2012 Sikke maakt kennis met Schoolfeest Sikke maakt het goed. Het bokje wat onlangs het levenslicht zag op het Kukelnest, is al aardig ingeburgerd in het Twentse Haagje. Hij is al op de hoogte van de belangrijkste Goorse […]