Radius en Wiegerinck exposeren

radiusMarina Radius en Wolter Wiegerinck uit Goor exposeren van 17 tot en met 27 oktober in de showroom van WoonServiceWinkel Van der Kolk in Diepenheim. Marina Radius maakt beelden in brons en steen (foto). Wolter Wiegerinck is een sociaal bevlogen kunstenaar. Bij Van der Kolk zijn diverse stillevens en typisch Goorse taferelen te zien. WoonServiceWinkel Van der Kolk is dagelijks geopend tijdens het KunstMoment in Diepenheim.

Gerelateerde berichten

  • stenhuis6 maart 2013 Stenhuis exposeert in De Wieken Rianne Stenhuis-Marris exposeert tot en met 31 mei haar schilderijen in Woonzorgcentrum De Wieken in Delden. De Goorse kunstenares van Tekenpraktijk Maresch showt haar diverse aanbod. […]
  • Zoek de Buurtsportbeer…15 april 2020 Zoek de Buurtsportbeer… De Buurtsportcoaches van Hofactief hebben in het kader van de lokale Bernjacht, vorige week woensdag de eigen 'berenvriendjes' al geïntroduceerd en één van de beren is deze week uit […]
  • ongevals1530 november 2013 Zes jongeren betrokken bij ongeval N347 Bij een ongeval op de N347 (voormalige S15) vanaf Rijssen zijn vrijdagavond zes jongeren betrokken geweest, waaronder enkelen uit Goor. Twee auto’s kwamen met elkaar in botsing, nadat één […]
  • intermarkt19 september 2012 Intermarkt bij De Steenpoort in Goor Handgemaakte sieraden, speelgoed, schilderijnen en kraamcadeaus zijn de ingredienten voor de Intermarkt in Goor. Komende zaterdag zijn er aan de Hengevelderstraat 36-38 diverse producten […]
  • 7000 boeken op Goorse markt10 mei 2011 7000 boeken op Goorse markt Met een verzameling van zo'n 7000 boeken is de Goorse boekenmarkt bij de Goorse Klokkenkamp de grootste in de Hof van Twente. Komende zaterdag zijn ze uitgestald in 24 rubrieken. Ook is […]