Ten Thije driekwart eeuw lid van GFC

Luuk ten Thije is gisteravond gehuldigd voor zijn 75-jarig lidmaatschap van GFC. Het gebeurde gisteravond op de jaarlijkse ledenvergadering waarop tegelijk de 106e verjaardag van de oudste voetbalclub van Goor werd gevierd. En dat een dag na de 6-2 zege in de derby tegen vv Twenthe. Er kwamen 65 leden die van voorzitter Eric Weerkamp hoorden dat de club er in alle opzichten goed op staat. “De club staat er goed voor. Sportief timmeren we goed aan de weg, de accommodatie ligt er prachtig bij en op het gebied van vrijwilligers hebben we wel wensen maar alle plekken zijn toch goed opgevuld. Daarbij gaat het ook financieel goed”, aldus Weerkamp op de eigen clubsite. Naast Luuk ten Thije werden nog een fiks aantal jubilarissen in het zonnetje gezet.

luuktenthijeweerkamp

Luuk ten Thije en Eric Weerkamp