“Steelse” kat actief Van Ruysdaelstraat

Een even slimme als steelse kat is meerdere keren per dag actief in de woning van Miriam aan de Van Ruysdaelstraat; “Van wie oh wie is deze kat, ze komt te pas en te onpas mijn woning binnen wandelen en eet de brokken van mijn eigen katten op. Om vervolgens weer voldaan de woning te verlaten”, aldus Miriam, die graag met de eigenaar in contact komt. Miriam is te bereiken via telefoonnummer 06-47490799.

jb steelsekat miriam

 

Gerelateerde berichten

  • Wiene-Zeldam, Henk Dissel, Apollo en de Peepeetjes17 mei 2019 Wiene-Zeldam, Henk Dissel, Apollo en de Peepeetjes Een overvolle evenementenkalender voor dit weekeinde die begint met het eerbetoon van muzikant/zanger Erwin Nyhoff aan 'The Boss' Bruce Springsteen in De Reggehof vanavond. Bij café […]
  • Sjoowavond op zijn Duits één groot feest19 maart 2017 Sjoowavond op zijn Duits één groot feest Eén groot feest gisteren en eergisteren in zaal De Bebsel waar de Sjoowavonden zorgden voor veel Duitstalige gezelligheid. Voor de pauze het rustiger werk met veel mooie liedjes van […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (14)23 juni 2015 Schoolfeestnieuws in het kort (14) * Bjorge Staijen heeft speciaal voor het School- en Volksfeest een mobiele app gemaakt. Via de gratis app is het laatste nieuws, de agenda en een plattegrond te zien. De app 'School- […]
  • Schoolfeest op zee…27 oktober 2018 Schoolfeest op zee… Het was al vroeg Schoolfeest vorige week op cruiseschop De Quist. Die voer in Egyptische wateren van Luxor naar Abu Simbel en kende ook twee Goorse opvarenden. Jeanette Schoneveld vierde […]
  • Plankjes en stenen6 juni 2009 Plankjes en stenen Plankjes en stenen. Daar draait het tegenwoordig om in Goor. Een slapstick uit de tijd van Stan Laurel en Oliver Hardy. Wat is het geval? Cafe de Buddy´s had een bouwstop van drie maanden. […]