Ondernemers willen uitstel afsluiting

De Goorse ondernemers in het centrum van Goor willen dat er gewacht wordt met het afsluiten van een gedeelte van het centrum voor auto’s. Onderdeel van het Masterplan is een afsluiting van het gedeelte tussen de Wijnkamp en de Grotestraat (Middelkamp). Goor Collectief wil daar nu mee wachten omdat er sprake is van grote omzetdalingen door de werkzaamheden die nu gaande zijn. In de commissie fysiek vam de gemeente Hof van Twente werd gisteren gepleit voor uitstel. De politiek, met name het CDA en D66, is nog niet overtuigd, maar neemt de noodkreet wel serieus. Volgens de ondernemersvereniging zijn er winkeliers die nu minder dan de helft aan omzet draaien en op de rand van de afgrond staan.

centrumwijnkamptothhstraat

Gerelateerde berichten

  • Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht15 juli 2017 Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht Het Goorse Paasvuur zal in 2018 nog wel op het zogenoemde Roelofsen-terrein worden gehouden maar wat daarna gebeurt, is nog ongewis. De grond aan de Deldensestraat is, al jaren geleden, […]
  • Doors Wide Open met LED-scherm door Goor7 april 2020 Doors Wide Open met LED-scherm door Goor De stichting Doors Wide Open gaat komende (goede) vrijdag 's middags met een bus door Goor waarop een groot LED-scherm staat. Daarop kunnen inwoners persoonlijke (Paas-)boodschappen laten […]
  • Afvaldump bij milieupleinen neemt weer toe26 maart 2020 Afvaldump bij milieupleinen neemt weer toe Of het met de Corona-crisis te maken heeft en de bijbehorende 'opruimwoede' bij de thuisblijvers, is niet bekend maar het is wel een gegeven dat het dumpen van afval in de afgelopen week […]
  • zinloos geweld23 oktober 2012 Auto op brute wijze vernield Aan de Van Coeverdenstraat is zaterdagnacht de auto van Gorenaar Guus Beerten vernield. De achterruit van z'n auto is¬†verbrijzeld door vuurwerk achter de ruitenwisser te plaatsen en […]
  • De eerste waterstofauto in de regio staat in Goor…13 mei 2020 De eerste waterstofauto in de regio staat in Goor… Het is volgens Harry Klumpers van Klumpers Autoservice d√© auto van de toekomst en daarom zet hij er vol op in. Inmiddels heeft hij de eerste auto's die rijden op waterstof in deze regio […]