Gemeente wil eigen grond terug

kadasterkeerlDe gemeente Hof van Twente gaat met ingang van komend jaar in Goor onderzoeken wie, bewust of onbewust, gemeentelijke grond in eigendom heeft. De grens van de percelen kan in de loop der jaren zijn vervaagd en er zijn nogal wat bewoners die gemeentegrond bij hun eigen perceel hebben getrokken. Nu wordt alles opnieuw bekeken en als er grond oneigenlijk is verkregen zal actie worden ondernomen. Gorenaren die gemeentelijke grond ‘bezitten’ zullen later volgend jaar worden gesommeerd deze terug te geven. Ook kan de grond worden gekocht of gehuurd van de gemeente.

Gerelateerde berichten

  • Alleman blijft Haanstra draaien7 april 2016 Alleman blijft Haanstra draaien Filmhuis Alleman blijft onze cineast van internationale allure eren. Bert Haanstra, die deze weken zijn 100ste verjaardag zou hebben gevierd, is al postuum geëerd de laatste dagen. Om dit […]
  • Petra Spenkelink ziet ook Sarah3 maart 2016 Petra Spenkelink ziet ook Sarah Petra Spenkelink heeft zich vandaag ook bij de club van 50 gevoegd. Gisteren is haar woning versierd, en na de eerste toost op het bereiken van deze mijlpaal werd er gefeest tot in de […]
  • GFC en camping-eigenaar volgende week om tafel3 november 2015 GFC en camping-eigenaar volgende week om tafel Eigenaar Johan Bosch van Campotel uit het Duitse Bad Rothenfelde gaat volgende week om tafel met voorzitter Gruppen van GFC om tot een oplossing te komen voor wat betreft de vergoeding van […]
  • Natuurfotograaf Bouwmeester vertelt22 maart 2015 Natuurfotograaf Bouwmeester vertelt De Goorse natuurfotograaf Han Bouwmeester geeft komende woensdag, 25 maart, een presentatie over zijn passie. Hij laat in gebouw De Trekpleister naast De Reggehof, zien hoe je als […]
  • Collector’s item?14 juli 2011 Collector’s item? De heer Fleurbaaij kwam wel tot een heel opvallende ontdekking tussen zijn Schoolfeestmunten. Hij hield wat munten over van het afgelopen School- en Volksfeest en daar zat een merkwaardig […]