Vrijdag op vrijdag

Kwantitatief is de theateragenda summier gevuld dit weekeinde. Aan kwaliteit echter geen gebrek. Vanavond zullen Remko Vrijdag en Marine Sandifort tonen dat Nederland waarschijnlijk een erkend cabaret-duo rijker is. Beiden hebben in het verleden in een andere samenstelling aangetoond tot de top te behoren. Zaterdag en zondag blijft de bühne leeg in de Reggehof. De voorstelling Oorlogsgeheimen is wegens de geringe belangstelling uitgesteld. Voor meer evenementen, kijk op onze kalender.

remkovrijdagmartinesandifort hulphond fotobobbronshoff drukwerk-522x391

Gerelateerde berichten

  • frans huisstede13 december 2013 Frans wederom beste worstenverkoper Frans Huisstede heeft zich dit jaar wederom gekroond tot glansrijke winnaar van de bakleverparade. De clubman van vv Twenthe, die al jaren in de top is vertegenwoordigd, verkocht dit jaar […]
  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters25 september 2014 De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters De Reggehof heeft een samenwerkingsverband gesloten met negentien andere kleine theaters in Overijssel. Onder de noemer 'Theater, daar ga je voor zitten' hopen de theaters elkaar te […]
  • IJsjes voor kinderen wandelvierdaagse4 juni 2013 IJsjes voor kinderen wandelvierdaagse Vanavond start in Goor de traditionele wandelvierdaagse. Na vier avonden wandelen worden de deelnemers vrijdag onthaald op het Sterplein. De weersvoorspellingen zijn goed voor komende week […]
  • rondegoor13 juli 2013 Ook wielerwedstrijd voor junioren Naast een elite-wedstrijd kruisen ook de jonge talenten uit de regio op de wielerfiets dit jaar de degens in Goor. Met het wegvallen van de Hof van Twente-loop moest de organisatie op zoek […]