Recordaantal deelnemers fietsvierdaagse

Komende week staat de laatste fietsvierdaagse van het jaar op het programma. Dan trekt de Herfstfiets4daagse door de gemeente Hof van Twente. Er zijn bij de twintigste editie een recordaantal deelnemers. Al meer dan 200 fietsers hebben zich ingeschreven voor de vierdaagse, die van maandag 21 tot en met donderdag 24 oktober wordt gehouden. Elke dag wordt er gestart vanaf de Höfte in Goor. Er is keuze uit drie afstanden: 35, 50 en 70 kilometer. Het twintigjarige jubileum wordt afgesloten met een prijzenfestival, waarbij twee fietsen met zeven versnellingen de hoofdprijs is. De prijzen worden verloot op startnummers onder diegenen die vier dagen hebben mee gefietst. Inschrijven kan op de website.

2009 fiets4daagse

Gerelateerde berichten

  • Herdenking bombardement op Goor verplaatst15 maart 2020 Herdenking bombardement op Goor verplaatst De herdenking van het bombardement op Goor zal vanwege het Corona-wirus niet plaats vinden op dinsdag 24 maart, de dag dat het exact 75 jaar geleden is dat Goor werd getroffen. Het Comité […]
  • Hofkerk in bescheiden vorm weer open27 mei 2020 Hofkerk in bescheiden vorm weer open Door de versoepelingen van de Corona-maatregelen gaat ook de Hofkerk in bescheiden vorm weer open. Vanaf volgende week zondag, 7 juni, zijn de diensten door 24 kerkgangers te bezoeken. […]
  • img 00582 september 2013 Organisatie klaar voor jubileumeditie Fiets4daagse De organisatie van de Fietsvierdaagse heeft de organisatie weer rond. De populaire fietstocht, met elke dag Goor als start- en finishplaats, beleeft dit jaar een feestje. De vierdaagse […]
  • Zomercafé Rode Kruis weer van start8 juli 2013 Zomercafé Rode Kruis weer van start Het zomercafé van het Rode Kruis staat ook dit jaar weer op de agenda. Naar het idee van Linda van Wanrooy, ooit gestart in Goor, nu ook al een aantal jaren succesvol in Markelo en Delden. […]
  • kleuterkerk28 maart 2013 Kleuterkerk weer in teken van Jezus Komende zondag is er weer een kleuterkerk in de Petrus en Paulusparochie. De kleuterkerk gaat zondag over het verhaal van Jezus. Kleuterkerk is een viering speciaal voor jonge kinderen van […]