Wheehof nieuwe naam woonzorgcentrum

De Wheehof is deze week onthuld als naam voor het nieuw te bouwen woonzorgcentrum. Op het terrein van De Stoevelaar wordt voor de toekomstige bewoners van ’t Gijmink een tijdelijke huisvesting gerealiseerd. De Wheehof is vanaf medio december 2013 de nieuwe woonplek voor veertig bewoners. In deze kleinschalige woongroepen ligt de nadruk niet zozeer op de zorg, maar vooral op het gewone wonen en leven. De nieuwbouwplannen van de nieuwe woonvoorziening op ’t Gijmink zijn vertraagd tot medio 2015. In januari 2014 loopt de gebruiksvergunning van zowel Huize Scherpenzeel als Huize Vrijland af. Daarom is besloten tot de bouw van een tijdelijke huisvesting, in afwachting van de oplevering van ’t Gijmink.

wheehof

Gerelateerde berichten

  • Meer verkeersoverlast in Goor16 mei 2013 Meer verkeersoverlast in Goor Goor is voorlopig nog niet af van de verkeershinder. Inwoners klagen al over de bereikbaarheid van Goor na werkzaamheden aan onder meer de Molenstraat, Van Heeckerenweg en de Markeloseweg, […]
  • Drukke lichtjesmiddag begraafplaats2 januari 2014 Drukke lichtjesmiddag begraafplaats Het oude jaar 2013 werd op de begraafplaats in Goor afgesloten door opvallend veel belangstellende. Op de lichtjesmiddag kwamen veel plaatsgenoten af om hun dierbaren te herdenken. Er werd […]
  • Nieuwe ledenwerving Apollo succesvol4 juli 2013 Nieuwe ledenwerving Apollo succesvol De nieuwe aanpak om leden te werven heeft succesvol uitgepakt bij muziekvereniging Apollo. Het slotconcert van de gratis lescyclus werd zowel op maandag als donderdag goed bezocht. De […]
  • aaatoauristinfoad29 januari 2013 Goudt ontvangt Tourist Hofmagazine Burgemeester Jeroen Goudt heeft gisteren het eerste exemplaar ontvangen van het Magazine Hof van Twente 2013. In de gids staat alle informatie over de toeristische trekpleisters in onze […]
  • voorlezentriangel24 januari 2013 Nationale Voorleesdagen bij Triangel Op de locaties van Kindercentra Triangel in Goor wordt tot en met vrijdag 2 februari ingespeeld op de Nationale Voorleesdagen. Deze dagen worden gehouden om het voorlezen aan baby’s, […]