Albatros sportief in kinderboekenweek

 boekenweekafsluiting

Een spetterende afsluiting van de kinderboekenweek op de Albatros in Goor. Aan het thema ‘Klaar voor de start’ werd een treffende invulling gegeven met optredens van alle groepen in de podiumruimte. Daar stond sport, spel en beweging centraal. Alle kinderen hebben alle werkjes die ze in de afgelopen periode hebben gemaakt ook tentoongesteld en donderdagavond aan alle belangstellenden laten zien. Op De Wiekslag werd de kinderboekenweek afgesloten met een tekenwedstrijd. Als prijs waren er een Zilveren of Gouden Penseel. Het was een idee van Jorn uit groep 5. Veertien trotse winnaars gingen met een penseel naar huis.

Gerelateerde berichten

  • Goorse pleinen in blauwe zone17 april 2014 Goorse pleinen in blauwe zone Het Goorse Schoolfeestplein en het Weversplein komen in de zogenoemde 'blauwe zone'. Dat houdt in dat auto's daar alleen nog maar met een parkeerschijf kunnen worden neergezet. De […]
  • Zandvlakte voor sportend Goor9 maart 2013 Zandvlakte voor sportend Goor Er komt een groots beach-sporttoernooi in het kader van de viering van 750 jaar Stad Goor. Goorse sportclubs gaan met elkaar de strijd aan op een grote zandvlakte op de parkeerplaats […]
  • Trimgroep Kariboes in het nieuw gestoken20 maart 2013 Trimgroep Kariboes in het nieuw gestoken Trimgroep Kariboes Goor heeft voor het eerst in haar 42-jarig bestaan clubkleding voor de leden geïntroduceerd. Nu het voorjaar in aantocht is kun je vrijwel elke avond in de Goorse dreven […]
  • 700 lopers in stralende Vierdaagse21 mei 2014 700 lopers in stralende Vierdaagse De weersomstandigheden zijn, evenals vorig jaar, ideaal voor de lopers tijdens de Goorse Wandelvierdaagse. Deze ging gisteravond, onder tropische omstandigheden, van start met bijna 700 […]
  • goorschecourant117 april 2013 Eerste Goorsche Courant naar museum De allereerste Goorsche Couranten zijn vanmiddag overhandigd aan de medewerkers van het Goors Historisch Museum. De speciale uitgave van Goorsnieuws.nl is uitgebracht in het kader van de […]