Weer Glazen Huis in Goors stadshart

Evenals in voorgaande jaren zullen drie DJ’s van de lokale omroep Hofstreek FM zich een paar dagen op laten sluiten in een Glazen Huis in het centrum van Goor. Het trio doet dat voor het goede doel en in navolging van het officiële Glazen Huis dat dit jaar in Leeuwarden staat. Vorig jaar bleek het Goorse Glazen Huis een groot succes met een uiteindelijke opbrengst van iets meer dan 5.600 euro. De discjockey’s Hilco Wekking, Robert van der Reest en Gert Vaanholt krijgen de steun van diverse bekende persoonlijkheden uit Goor en omgeving tijdens het draaien van de platen die tegen betaling kunnen worden aangevraagd. Het drietal gaat op donderdagavond 12 december het Glazen Huis in om er op zondagmiddag 15 december weer uit gaan.

121214 Glazenhuis1

Gerelateerde berichten

  • Reggewerpers blijven gooien6 november 2015 Reggewerpers blijven gooien Of de koude nou intreedt of niet, de Goorse Reggewerpers blijven hun sport beoefenen en kunnen daar immer nieuwe leden bij gebruiken. De Goorse Jeu de Boulevereniging gooit iedere dinsdag- […]
  • Haafkes introduceert Verbouwspreekuur20 september 2011 Haafkes introduceert Verbouwspreekuur Sinds deze maand is het mogelijk om bij aannemersbedrijf W.J. Haafkes en Zonen B.V. op het Verbouwspreekuur te komen. Dit initiatief, een uniek concept in Nederland, is vooral bedoeld voor […]
  • Opdat wij nooit vergeten…4 mei 2014 Opdat wij nooit vergeten… De jaarlijkse Dodenherdenking is dit jaar door vele Gorenaren bezocht. Ongeveer 300 mensen zagen hoe een stoet vanaf ’t Schild een stille tocht maakte richting het herdenkingsmonument bij […]
  • Fikse oorwassing voor Hector in Diepenheim2 februari 2020 Fikse oorwassing voor Hector in Diepenheim Hector ging vanmiddag fors onderuit in de vierde klasse B. In en tegen Diepenheim werd het maar liefst 7-1 voor de thuisploeg. De groen witten lieten zich in ‘ t Stedeke vanaf minuut één […]
  • Reggestad Automatisering breidt uit28 maart 2016 Reggestad Automatisering breidt uit Geen zakelijke, maar een uitbreiding in de privésfeer afgelopen week bij Reggestad Automatisering. Frits en Bart mochten beiden een prachtig kindje begroeten. Op 17 maart kwam Tom Bauhuis […]