Brandweer ruimt omgeknakte boom op

alt

Een boom aan de parallelweg van de Rondweg is ter hoogte van de Eternit op de weg terechtgekomen nadat deze spontaan afgebroken is. Daardoor ontstond er hinder voor het langzame verkeer dat niet op de hoofdrijbaan mag. De Goorse brandweer heeft de omgewaaide boom in stukken gezaagd en de weg weer vrijgemaakt.

alt

Gerelateerde berichten

  • Nooit wier kom’m…3 april 2018 Nooit wier kom’m… Ik schrijf deze column net nadat ik terug kom van het bBgband-festival in ons Goorse centrum. We hebben de hele middag vertoeft bij het gezelligste café van Goor. En tja, dat doen wij, de […]
  • Docent Gerard Wissink in Portret9 juni 2015 Docent Gerard Wissink in Portret Gerard Wissink is zondag te gast in het Hofstreek FM-programma Portret. Na een loopbaan van 43 jaar in het basisonderwijs gaat hij deze zomer met pensioen. Op 'De Wiekslag' wordt zijn […]
  • Zwembad en verhuizing gemeentewerf op de tocht8 juni 2009 Zwembad en verhuizing gemeentewerf op de tocht Door een gedwongen extra bezuiniging van twee miljoen euro staan de komst van een nieuw zwembadcomplex en de verhuizing van de gemeentewerf ter discussie. Dat blijkt uit een brief van het […]
  • Drie auto’s in botsing op de N34619 juli 2017 Drie auto’s in botsing op de N346 Nadat gisteren al een auto over de kop sloeg na een aanrijding met een vrachtwagen ter hoogte van De Poste, was het vandaag weer raak in die omgeving. Op de N346 van Goor naar Delden […]
  • Twee ongevallen Scherpenzeelseweg in korte tijd10 december 2016 Twee ongevallen Scherpenzeelseweg in korte tijd Twee ongevallen in een mum van tijd in Goor. Eerst was het raak tussen twee auto's op de Scherpenzeelseweg. De vrouwelijke bestuurster, komend uit de Nachtegelaalstraat, gaf geen […]