Fiets4daagse van start gegaan

Vanmorgen is bij De Reggehof het startsein gegeven van de twintigste editie van de Hof van Twente Fiets4daagse. Vier dagen lang starten meer dan 700 fietsers dagelijks tussen 09.00 en 12.00 uur bij de Höfte om 35, 50 of 70 kilometer af te leggen. Annerie en Cors Weijers zijn uit Spijkenisse overgekomen om in Goor te starten. Zij starten voor de tweede keer in het Twentse Haagje. Annerie en Cors zijn fanatieke fietsers. Het is voor hun achtste vierdaagse van het seizoen. 

4daagse1

Gerelateerde berichten

  • VVV Informatiepunt nu bij Joos Wonen23 november 2021 VVV Informatiepunt nu bij Joos Wonen Het VVV Informatiepunt is in Goor verhuisd naar het winkelpand van Joos Wonen in de Grotestraat. Het info-punt voor toeristen zat de afgelopen twee jaar op het Weversplein bij Lekker Leuk […]
  • CDA eist meer blauw op straat27 januari 2010 CDA eist meer blauw op straat De inbraken en overvallen die Goor deze week opschrikten krijgen ook een politiek staartje. Het CDA wil in de komende raadsvergadering de discussie over de veiligheid aangaan met het […]
  • Goorse voetballers met Ruiz in voetbalproject26 december 2010 Goorse voetballers met Ruiz in voetbalproject Maikel Rijnenberg en Lars Nobbe zijn bezig met een sportstimuleringsproject in Costa Rica. Als ambassadeur vonden de Gorenaren FC Twente-vedette en Costa Ricaan Bryan Ruiz bereid om mee te […]
  • Inbraak in dierenartsenpraktijk9 juli 2010 Inbraak in dierenartsenpraktijk Bij de dierenartsenpraktijk aan de Spechthorstweg in Goor is woensdagavond ingebroken. Gisteren werd aangifte gedaan van de diefstal van geld. De inbraak moet gepleegd zijn tussen 20.00 […]
  • Olympia kampioen na spannende pot11 november 2013 Olympia kampioen na spannende pot De tafeltennissers van Olympia zijn kampioen. De ploeg staat al het hele jaar aan kop, maar in de laatste wedstrijd toch last van kampioensspanning. Het duel tegen Effekt'74 werd […]