Koppers reikt prijzen uit bij C-toernooi GFC

Dico Koppers verricht morgenmiddag de prijsuitreiking bij het internationale C-toernooi van GFC. De linksback van FC Twente, die zaterdag nog meespeelde in de topper tegen Ajax, zal rond 16.00 uur samen met voormalig GFC-voorzitter Eddy Gruppen de bekers overhandigen. Het C-toernooi wordt onder meer gefloten door Jelmer Peters. De pas negentienjarige arbiter fluit sinds een jaar bij de KNVB en mag als jonge Goorse scheidsrechter een aantal wedstrijden fluiten. Ook het Hofteam (foto), met inbreng van een aantal Goorse spelers, is morgen actief op sportpark Heeckeren. Het Hofteam neemt het in de poule op tegen FC Utrecht, Club Brugge en FC Volendam. De eerste wedstrijden beginnen om 10.00 uur.

hofteam2013

Gerelateerde berichten

  • en gefeliciteerd maar weer17 april 2012 en gefeliciteerd maar weer Heey Hanneke, Proficiat met je 40 jaar. Groet Han en Annette tekoatn
  • VVD fel gekant tegen DIFTAR4 juli 2011 VVD fel gekant tegen DIFTAR De lokale VVD zal zich met hand en tand blijven verzetten tegen de invoering van DIFTAR. Bij deze manier van afval scheiden betaalt de burger met meer afval, meer geld. Raadslid Harry […]
  • Elastiekenkoers zoekt nieuwe sponsors en nieuw goed doel4 juli 2020 Elastiekenkoers zoekt nieuwe sponsors en nieuw goed doel Na een jaar van afwezigheid zal in 2021 de Elastiekenkoers weer op de agenda worden gezet. De bestuursleden zijn druk bezig om een maatschappelijk of individueel doel te omarmen. Daartoe […]
  • Geen centrumcoach in Goor20 mei 2011 Geen centrumcoach in Goor Er komt geen centrumcoach voor het Goorse stadshart. Het college van B&W wil eerst dat de leegstand wordt aangepakt alvorens er wordt ge├»nvesteerd in andere initiatieven. Er is een half […]
  • Vijf dagwinnaars in bergetappe17 juli 2011 Vijf dagwinnaars in bergetappe De etappe van gisteren leverde in de Goorse Tourpoule maar liefst vijf dagwinnaars op en dus wordt er weer niets uitgekeerd. Jan Schut, Tom Heymer, Remco van Enst, Berthil Schabbink […]