Rohaan lijsttrekker Gemeente Belangen

rohaanHannie Rohaan is de beoogd lijsttrekker van Gemeente Belangen Hof van Twente voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar. Het bestuur draagt haar 19 november aan de leden voor. Rohaan is voorzitter van de commissie fysiek en tweede voorzitter van de gemeenteraad. Daarnaast was zij als voorzitter van de vertrouwenscommissie medeverantwoordelijk voor de benoeming van burgemeester Nauta. Gemeente Belangen laat weten blij te zijn dat Rohaan opnieuw lijsttrekker wil worden. “De afgelopen periode heeft ze aangetoond dat ze bestuurlijk zeer vaardig is, een goede dossierkennis heeft en een persoonlijkheid heeft die mensen verbindt”, aldus de politieke partij.

Gerelateerde berichten

  • Fien4 oktober 2010 Fien Harold en Kim, ook van harte gefeliciteerd met de geboorte van Fien,veel geluk samen. Ook de felicitaties voor meneer en mevrouw ooievaar wilma en fam. O.
  • Reflectie…8 januari 2019 Reflectie… Terugblikken. Dat is wat mensen doen aan het einde van een jaar. Lijstjes worden opgemaakt over de gebeurtenissen van de laatste 12 maanden en spraakmakende gemoederen passeren de revue. […]
  • Project oude begraafplaatsen afgerond20 juni 2013 Project oude begraafplaatsen afgerond In het gemeentehuis is vanmiddag het project 'Historische begraafplaatsen in een cultuur toeristisch perspectief' afgesloten. Met dit project zijn tien verschillende historische […]
  • 100405_BigBand222 april 2012 Kermis luidt bruisend Paasweekend in De opening van de Apollo-kermis op het Schoolfeestplein is komende donderdag het startsein voor een Goors paasweekeinde met diverse bruisende activiteiten. De attracties zijn vrijdag voor […]
  • Jubilarissen Schlagerkoor gehuldigd30 oktober 2019 Jubilarissen Schlagerkoor gehuldigd In de achterzaal van Café De Ster zijn gisteren zes leden van het Goorse Schlagerkoor gehuldigd voor het twaalf en het half jarig lidmaatschap. Henk Ringersma, Jan Stegeman, Han […]