Inschrijving Hoftalenten geopend

Wie wordt hét zangtalent van de Hof van Twente in 2013? Op maandag 30 december vindt de 17e editie van Hoftalenten plaats in De Reggehof in Goor. Er is op deze avond plek voor negen finalisten die traditioneel zullen worden begeleid door de Travelin’ Band. De inschrijving voor de voorrondes is nu geopend. Deelname is voor zangers en zangeressen vanaf 16 jaar. Zij kunnen op 20 en 26 november auditie kunnen doen in De Reggehof. Voor talenten tussen de 12 en 16 jaar is het Juniorprogramma. Daarvoor zijn tien plekken beschikbaar. Inschrijven kan via de site van de Reggehof. Vorig jaar won de Goorse Rachel Endeman (foto) de publieksprijs. De jury reikte haar het zilver uit.

121229 Hoftalenten3

Gerelateerde berichten

  • Aniek Schuitemaker schittert op Prinses Christina Concours11 januari 2010 Aniek Schuitemaker schittert op Prinses Christina Concours De Goorse Aniek Schuitemaker heeft een goede prestatie geleverd bij de regionale finale van het Prinses Christina Concours in Enschede. De zeventienjarige klarinettiste behaalde dit […]
  • De beker toch naar Almelo…9 april 2012 De beker toch naar Almelo… En toch gaat de beker naar Almelo. Een dag na het verlies van Heracles in de bekerfinale tegen PSV pakte de Bigband Almelo vandaag wel de winst tijdens het Bigband Festival in het Goorse […]
  • Voorjaarspret voor Goorse jeugd17 februari 2011 Voorjaarspret voor Goorse jeugd De voorjaarsvakantie is voor een deel van de ouders met kinderen in Goor reden om er even tussen uit te knijpen. Anderen blijven in de buurt vanwege werkzaamheden. Verschillende instanties […]
  • Openingsavond Vrouwen van Nu over Alzheimer16 september 2019 Openingsavond Vrouwen van Nu over Alzheimer In het kader van Wereldalzheimerdag op 21 september geeft de Goorse Ingrid Keestra komende donderdag (19 september) een lezing over dit onderwerp bij de Vrouwen van Nu, afdeling Goor. […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (5)25 juni 2021 Schoolfeestnieuws in het kort (5) * Vanavond wordt op Hofstreek FM vannacht 20.00 uur de tweede editie van de Schoolfeestkwis uitgezonden. Wie wordt de beste Schoolfeestkenner van 2021? De winnaar krijgt een […]