Inschrijving Hoftalenten geopend

Wie wordt hét zangtalent van de Hof van Twente in 2013? Op maandag 30 december vindt de 17e editie van Hoftalenten plaats in De Reggehof in Goor. Er is op deze avond plek voor negen finalisten die traditioneel zullen worden begeleid door de Travelin’ Band. De inschrijving voor de voorrondes is nu geopend. Deelname is voor zangers en zangeressen vanaf 16 jaar. Zij kunnen op 20 en 26 november auditie kunnen doen in De Reggehof. Voor talenten tussen de 12 en 16 jaar is het Juniorprogramma. Daarvoor zijn tien plekken beschikbaar. Inschrijven kan via de site van de Reggehof. Vorig jaar won de Goorse Rachel Endeman (foto) de publieksprijs. De jury reikte haar het zilver uit.

121229 Hoftalenten3

Gerelateerde berichten

  • Grootste deel ICT-systemen gemeente weer  on air UPDATE16 december 2021 Grootste deel ICT-systemen gemeente weer on air UPDATE Ruim 80 % van de IT-systemen van de gemeente Hof van Twente is weer in de lucht. Dat meldt de gemeente op haar Facebookpagina. Naar aanleiding van de wereldwijde waarschuwing over een […]
  • Ellen Kremers reikt prijzen optocht uit16 juni 2010 Ellen Kremers reikt prijzen optocht uit Ellen Kremers gaat bij de komende editie van de prijsuitreiking de ereprijzen uitreiken. De Goorse musicalster schittert momenteel in de musical Joseph, waarmee ze bijna elke avond op de […]
  • Christel Tibbe viert dertigste verjaardag22 augustus 2012 Christel Tibbe viert dertigste verjaardag Christel Tibbe heeft vandaag de leeftijd van 30 jaar bereikt. Haar vriendinnen Charlene en Irene, haar moeder, Adil, Samani en Leiah willen haar via deze weg van harte feliciteren met de […]
  • De lente is aanstaande…3 maart 2017 De lente is aanstaande… De redactie ontving deze ochtend een prachtige foto van Henriëtte Posthumus. Zij is met haar familie met het schip 'Mia-Amore' aangemeerd in de Goorse haven en maakte onderstaande prent […]
  • Medicijnen verloren geraakt1 november 2016 Medicijnen verloren geraakt Een Goorse patient is vancohtend tussen 09.00 uur en 11.00 uur meerdere soorten medicatie verloren op de weg van het Medisch Centrum de Olpihant naar het Tuindorp. Het gaat om […]