Première Jeugdcircus Caroly in De Reggehof

Jeugdcircus Caroly komt na de show ‘De Vier Elementen’ in 2012 ook dit jaar met een voorstelling in De Reggehof. Het Goorse circus vertoont op 9 en 10 november de gloednieuwe show ‘Caroly Toones’. Met een knipoog naar Disney nemen de artiesten u mee naar een wereld vol plezier en fantasie. Er zijn acrobatische acts, jongleerkunsten met bijzondere attributen en vertederende prestaties van de jongste artiesten. De voorstellingen zijn op zaterdag 9 november om 19.30 en op zondag 10 november om 15.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij De Reggehof.

carolyreggehof  Foto: Jan Gerber

Gerelateerde berichten

  • Giel Beelen in Goorse Reggehof16 februari 2010 Giel Beelen in Goorse Reggehof Radio-DJ Giel Beelen (foto) is komende vrijdag in Goor. Het Radio 3FM-icoon en 'tafelheer' in het tv-programma De Wereld Draait Door vervult een gastrol in de cabaret-canon "Van hunebed […]
  • Pluryn moet stoppen met ‘Wonderschool’16 oktober 2020 Pluryn moet stoppen met ‘Wonderschool’ De zogenoemde ‘Wonderschool’ aan de van Coeverdenstraat in Goor moet van de gemeente Hof van Twente heel snel stoppen met de activiteiten in het pand naast de Heeckerenschool. Volgens de […]
  • Hector onderuit in Boekelo29 september 2019 Hector onderuit in Boekelo Na de puntendeling van vorige week tegen VIOS Beltrum kreeg SV Hector vanmiddag een nederlaag te slikken in Boekelo. Het uitduel tegen BSC/Unisson werd met 3-1 verloren. Na een gelijk […]
  • Wolters naar wethouder met ‘koe met gouden oren’18 januari 2021 Wolters naar wethouder met ‘koe met gouden oren’ Woonwagen-demonstrante Martha Wolters is vanmiddag met een 'presentje' naar de woning van wethouder Pieter van Zwanenburg gegaan om hem een 'koe met de gouden oren' te overhandigen. Bij […]
  • PvdA wil kwaliteit huishoudelijke hulp toetsen8 mei 2015 PvdA wil kwaliteit huishoudelijke hulp toetsen De lokale fractie van de PvdA wil dat de gemeente Hof van Twente de kwaliteit van de uitvoering van huishoudelijke hulp regelmatig toetst. Fractievoorzitter Fred Rijkens is van mening dat […]