Première Jeugdcircus Caroly in De Reggehof

Jeugdcircus Caroly komt na de show ‘De Vier Elementen’ in 2012 ook dit jaar met een voorstelling in De Reggehof. Het Goorse circus vertoont op 9 en 10 november de gloednieuwe show ‘Caroly Toones’. Met een knipoog naar Disney nemen de artiesten u mee naar een wereld vol plezier en fantasie. Er zijn acrobatische acts, jongleerkunsten met bijzondere attributen en vertederende prestaties van de jongste artiesten. De voorstellingen zijn op zaterdag 9 november om 19.30 en op zondag 10 november om 15.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij De Reggehof.

carolyreggehof  Foto: Jan Gerber

Gerelateerde berichten

  • Kummel haalt snoeihard uit naar ‘bullshit’ VVD4 november 2012 Kummel haalt snoeihard uit naar ‘bullshit’ VVD Marcel Kummel is ziedend op zijn eigen partij VVD. De Goorse communicatiestrateeg laat in een e-mail aan deze site geen spaan heel van het regeerakkoord, dat volgens Kummel “allemaal […]
  • Tentoonstelling over Joodse gemeenschap in Goor13 november 2019 Tentoonstelling over Joodse gemeenschap in Goor Het Goors Historisch Museum gaat volgend jaar een tentoonstelling openen over de Joodse gemeenschap in Goor. Volgend jaar wordt het feit herdacht dat ons land 75 jaar geleden werd bevrijd […]
  • Gemeentelijke belastingaanslagen komende week in de bus24 juni 2021 Gemeentelijke belastingaanslagen komende week in de bus De belastingaanslagen van de gemeente Hof van Twente zullen in de komende week bij de inwoners in de bus vallen. Normaal gesproken worden deze aanslagbiljetten altijd in februari […]
  • Gorenaar twee keer beschonken aangehouden11 juni 2020 Gorenaar twee keer beschonken aangehouden Een 56-jarige Gorenaar is afgelopen dinsdagavond twee keer van de weg gehaald wegens rijden onder invloed. De politie kreeg rond 18:00 uur een melding binnen dat er een man in een auto […]
  • Expositie Han Bouwmeester verlengd10 januari 2014 Expositie Han Bouwmeester verlengd De expositie van natuurfotograaf Han Bouwmeester is verlengd. Het werk van de Goorse topfotograaf hangt in het Natuurmuseum op de Holterberg. Bouwmeester won al diverse internationale […]