En toen was het donker…

Ook grote delen van Goor zijn gehuld in duisternis na de signaalstoring in een elektriciteitsstation in Hengelo, waardoor momenteel de straatverlichting in vele delen van Twente niet werkt. Zo was het voor de vele wandelaars die elke avond langs de Coornhertstraat komen een hele opgave om het nabijgelegen bospad te vinden zonder enige vorm van verlichting (foto). Volgens een woordvoerster van netwerkbeheerder Enexis wordt de aansturing van de Twentse verlichting in de loop van de avond overgenomen door zenders in Hoogeveen en Zwolle, waardoor de problemen spoedig voorbij moeten zijn. Naast Goor zitten delen van Enschede, Overdinkel en Borne zonder straatverlichting.

straatverlichtinggoor

Gerelateerde berichten

  • Pepijn zoekt zijn bril22 juni 2017 Pepijn zoekt zijn bril Pepijn is op zoek naar zijn bril, die hij vanmiddag in het centrum van Goor is verloren. De bril is blauw/zwart van kleur. Heeft u de bril gevonden, neem dan contact op via 0653275729.
  • Hofderby Markelo-GFC seizoensopener in 4B11 juli 2015 Hofderby Markelo-GFC seizoensopener in 4B Een mooi affiche aan het begin van het nieuwe voetbalseizoen in de vierde klasse B. GFC ,de nummer 2 van het vorige seizoen ontvangt op zondag 6 september Markelo dat degradeerde uit de […]
  • Schoolvoetbal Goor bij vv Twenthe26 april 2011 Schoolvoetbal Goor bij vv Twenthe De Goorse schoolvoetbalkampioenschappen worden woensdag bij vv Twenthe gehouden. Op het complex Piepwillem Twenthe strijden verschillende scholen uit Goor en het Stedeke uit Diepenheim […]
  • Papieroverlast aan de Pastoriestraat11 augustus 2012 Papieroverlast aan de Pastoriestraat Er wordt nog steeds papier gebracht naar de Pastoriestraat. Sinds begin juli staan alle papiercontainers in Goor aan de Van Kollaan, maar er mensen brengen nog steeds hun oud papier naar […]
  • goudatewiljanwijn13 mei 2013 Goorsche wijn voor Goudt Jeroen Goudt heeft vanavond in een buitengewone raadsvergadering afscheid genomen als burgemeester van de Hof van Twente. De interim-burgervader kreeg van de stichting Goor 750 jaar de […]