En toen was het donker…

Ook grote delen van Goor zijn gehuld in duisternis na de signaalstoring in een elektriciteitsstation in Hengelo, waardoor momenteel de straatverlichting in vele delen van Twente niet werkt. Zo was het voor de vele wandelaars die elke avond langs de Coornhertstraat komen een hele opgave om het nabijgelegen bospad te vinden zonder enige vorm van verlichting (foto). Volgens een woordvoerster van netwerkbeheerder Enexis wordt de aansturing van de Twentse verlichting in de loop van de avond overgenomen door zenders in Hoogeveen en Zwolle, waardoor de problemen spoedig voorbij moeten zijn. Naast Goor zitten delen van Enschede, Overdinkel en Borne zonder straatverlichting.

straatverlichtinggoor

Gerelateerde berichten

  • Belangrijke en knappe zege GFC bij Hengelo23 maart 2014 Belangrijke en knappe zege GFC bij Hengelo GFC heeft een zeer eminente overwinning geboekt in de strijd tegen degradatie. De ploeg van trainer Iwan Bult won zeer verrassend bij Hengelo. Daan Zweers zette de bezoekers al na 45 […]
  • Meulenkamp opnieuw lijsttrekker VVD4 oktober 2017 Meulenkamp opnieuw lijsttrekker VVD Wim Meulenkamp is ook voor de komende gemeenteraadsverkiezingen de lijsttrekker voor de lokale VVD. De in het buurtschap Wiene woonachtige politicus was dat ook voor de verkiezingen van […]
  • 30 januari 2013 Paragnost Kas Kaspers overleden Kas Kaspers is niet meer. De Goorse paragnost is overleden. De sociaal bevlogen markante plaatsgenoot was al geruime tijd ziek. Kaspers verwierf ook regionale bekendheid door zijn deelname […]
  • Lucratief doelpuntenfestijn Phenix28 september 2009 Lucratief doelpuntenfestijn Phenix De sponsoractie van korfbalvereniging Phenix mag worden beschouwd als een succes. De club haalde bij een ludiek spel ruim € 500 op. Phenix organiseert elke drie een jaar een grote actie, […]
  • kolvoort7 mei 2013 Goorse ontvangt Willem Drees penning Mevrouw Kolvoort-Weertmeester heeft de Willem Drees penning in ontvangst genomen. De Goorse is 65 jaar lid van de Partij van de Arbeid en kreeg daarom de onderscheiding. Daarnaast ontvangt […]