Wijnkamp in actie tegen hondenpoep

Ook de bewoners van De Wijnkamp hebben zich gegroepeerd. De omwonenden komen in actie tegen hondenstront. “Vanmorgen was het wederom raak. Een grote lading bij mijn buurman voor. En ook bij mij lag een verse pal voor de deur”, aldus een ziedende buurtbewoner. “Het is een kleine moeite om een zakje mee te nemen. Het is schandalig dat schijnheilige mensen de troep van hun hond deponeren”, besluit de woordvoerder van de buurt zijn relaas. De buurt gaat controles toepassen om de mensen op hun verantwoordelijkheid te wijzen.

hondenstront

Gerelateerde berichten

  • Maak kennis met de muziekschool26 mei 2010 Maak kennis met de muziekschool Op zaterdag 29 mei opent de muziekschool Hof van Twente weer haar deuren. Voor iedereen die kennis wil maken met de muziekschool of een instrument is er een open dag van 11.30 tot 13.00 […]
  • Katje aan komen lopen Da Costastraat (Update)7 november 2018 Katje aan komen lopen Da Costastraat (Update) Een bewoner van de Da Costastraat heeft er een gast aan tafel bij, deze week kwam een klein katje aanschuiven. De viervoeter is erg aanhankelijk en blijkt een goede tafelgast, de eetlust […]
  • Kinderopvang ook komende jaren op ’t Doesgoor18 april 2016 Kinderopvang ook komende jaren op ’t Doesgoor De kinderopvang op sportpark 't Doesgoor is ook voor de komende jaren gegarandeerd. De Stichting Kinderopvang Hof van Twente die begin dit jaar jaar het failliete De Triangel over nam, […]
  • Geen problemen op eerste dag Vierdaagse15 juli 2014 Geen problemen op eerste dag Vierdaagse De Goorse deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse hebben de eerste etappe met succes volbracht. Bij de redactie van Goorsnieuws kwamen geen meldingen binnen van uitvallers. Wim Haverkate […]
  • Motie PvdA voor verbod op geitenhouderij5 februari 2018 Motie PvdA voor verbod op geitenhouderij De PvdA komt met een motie tot een verbod op de uitbreiding van de geitenhouderij in de gemeente Hof van Twente. De sociaal-democraten hadden hier al eerder op aangedrongen, maar het […]