Triangel start sport-BSO bij Doesgoor

Kindercentra Triangel heeft deze week haar deuren geopend op het sportpark ’t Doesgoor. Met het opstarten van een sport BSO wil Triangel het bewegen bij kinderen stimuleren. Elke maand wordt er een nieuw activiteitenprogramma gemaakt onder leiding van een buurtsportcoach, om de kinderen een zo gevarieerd mogelijk aanbod te bieden.

image001-2

Gerelateerde berichten

  • Bowls steeds populairder in Goor20 maart 2013 Bowls steeds populairder in Goor Bowls is een sport die aan populariteit wint in Nederland. Ook in Goor. In sporthal De Mossendam wordt er al sinds enkele jaren gespeeld door enkele recreatieve liefhebbers. Om meer mensen […]
  • AV Goor start met nieuwe loopclinics27 maart 2014 AV Goor start met nieuwe loopclinics Atletiekvereniging Goor organiseert vanaf volgende week weer een nieuwe loopclinic. De reeks trainingen worden gehouden in samenwerking met Fitclub Van Wijnen. De clinic duurt tot de […]
  • Trimgroep Kariboes in het nieuw gestoken20 maart 2013 Trimgroep Kariboes in het nieuw gestoken Trimgroep Kariboes Goor heeft voor het eerst in haar 42-jarig bestaan clubkleding voor de leden geïntroduceerd. Nu het voorjaar in aantocht is kun je vrijwel elke avond in de Goorse dreven […]
  • koppelwedstrijd5 juli 2013 Bornebroek pakt goud bij koppelwedstrijd Nikki Bornebroek heeft onlangs goud veroverd bij een koppelwedstrijd. De talentvolle turnster uit Goor van sportvereniging Raduga uit Enter werd gekoppeld aan een turnster van Omhoog uit […]
  • Judoschool start met nieuwe lessen4 januari 2014 Judoschool start met nieuwe lessen Judo lijkt steeds populairder te worden in het land. En ook in Goor wil judoschool Haagsma hierop inspringen. Vanaf dinsdag begint het nieuwe seizoen. Kinderen die kennis willen maken met […]