GFC nog langer zonder Middelesch

Dat GFC morgen nog niet kan beschikken over Tim Middelesch was bekend. Maar dat de aanvaller nu al kan genieten van de winterstop is een streep door de rekening voor trainer Iwan Bult. Middelesch heeft na zijn hoger beroep tegen de strafmaat van zeven duels nog een extra wedstrijdje aan de broek gekregen. Een bespottelijke lezing van de KNVB, volgens veel getuigen. GFC neemt het morgen overigens op tegen NEO. Twenthe start met Guus Lummen in de basis in eigen huis tegen Wilhelminaschool. Verder zijn er enkele afwezigen bij Twenthe wegens blessures en vakanties. Zo zijn Glenn Begieneman, Koen Overbeek en de gebroeders Ruud en Joost Vehof niet aan boord. Hector, dat nog altijd knap vijfde staat, gaat op bezoek bij Buurse. Bij Hector is het meespelen van Unal Kel twijfelachtig. Alle tussenstanden zijn morgen te volgen via deze site.

logosgoorsclubsopgras