Regiotaxi blijft bij DVG

Het vervoer van de Regiotaxi in de Hof van Twente blijft in handen van De Vier Gewesten. Deze landelijke vervoersorganisatie die in Goor en omgeving gebruik maakt van onderaannemers als de Taxi Combinatie Hof van Twente was één van de vijf partijen die het aanbestedingstraject in zijn gegaan. DVG zorgt ook voor het Regiotaxivervoer in Hengelo. In de overige vier Twentse gemeenten blijft het vervoer in handen van Connexxion. 

Volgens de Regio Twente is de vervoerder met de hoogste score op het gebied van kwaliteit en prijs de rituitvoer gegund. Dat is niet geheel in overeenstemming met dat wat er in de afgelopen jaren aan kritiek is gekomen op het Regiotaxivervoer. Met name de wacht- en reistijden worden door de gebruikers gehekeld.

Gerelateerde berichten

  • Niet te vermijden muziektheater en ‘Kroos’ (update)7 oktober 2011 Niet te vermijden muziektheater en ‘Kroos’ (update) Het theaterseizoen kent in professionele zin dit weekeinde de aftrap met het 'Groot Niet Te Vermijden' Al 25 jaar actief in het muziektheater met show, entertainment en een vleugje […]
  • mikegroothuis4 oktober 2012 Groothuis beste vakman van Europa? Mike Groothuis mag zich zaterdag mogelijk de beste vakman van Europa noemen. Vanaf vandaag strijdt de 20-jarige Groothuis in het Belgische Spa-Francorchamps tijdens de EuroSkills 2012: de […]
  • Met de kaasbrommer naar Dublin…31 augustus 2018 Met de kaasbrommer naar Dublin… Nadat vorige maand een paar Goorse teams de 'autoversie' van de Carbagerun voltooide is vandaag een vijftal Gorenaren gefinished in Dublin na een vijfdaagse tocht op brommers. Alwie en […]
  • Bernd Ongena snel tussen de ambtenaren22 januari 2017 Bernd Ongena snel tussen de ambtenaren "Waarom kan een ambtenaar niet in een boom klimmen? De boom groeit sneller dan de ambtenaar klimmen kan." Het is slechts één van de vele grappen die er over hen zijn. Toch lieten […]
  • Groothuis na dit seizoen weg bij Excelsior’317 januari 2022 Groothuis na dit seizoen weg bij Excelsior’31 Jasper Groothuis vertrekt na dit voetbalseizoen bij Excelsior’31. De 25-jarige aanvaller wil na vier seizoenen bij de derde divisionist in Rijssen op zoek naar een nieuwe uitdaging. […]