Hector en Buurse in evenwicht

SV Hector heeft een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Buurse. De ploeg van trainer Mark Dijkstra kwam in Buurse niet verder dan 1-1. Hector startte sterk op sportpark ’t Doornbos, maar kreeg na tien minuten een tegenslag te verwerken. Cristian Haverslag moest al vroeg het veld verlaten met een blessure. Het spel van Hector zakte daarna in en na 35 minuten profiteerde Buurse van een fout in de groen-witte defensie. In de tweede helft ging Hector op jacht naar de gelijkmaker en werd beloond. Sjoerd Koster scoorde uit een hoekschop, 1-1. In de slotfase kreeg Hector nog kansen via Menno de Leeuw en Joery Wenderman, maar kwam niet meer tot scoren. Hector blijft door het gelijke spel middenmoter in de vierde klasse B.