Blikschade bij ongeval aan Putterstraat

Er heeft vanavond een ongeval plaatsgevonden aan de Putterstraat in Goor. Een 83-jarige vrouw, die vanuit de Kievitstraat kwam, zag een geparkeerde auto over het hoofd en knalde met haar auto op het geparkeerde voertuig. De Putterstraat is tijdelijk afgesloten geweest, omdat de auto’s weg moesten worden gesleept. De bestuurster raakte niet gewond. In de Putterstraat is de verkeersdrukte flink toegenomen vanwege werkzaamheden aan de Scherpenzeelseweg. Bewoners hebben al vaker geklaagd, omdat er vaak harder gereden wordt dan de toegestane snelheid.

putter1

Gerelateerde berichten

  • Meer toezicht op financiering Kunstwerk6 april 2011 Meer toezicht op financiering Kunstwerk De scepsis is niet alleen bij de burgers groot. Ook de raadsleden hebben kritiek op het financieringsplan van het project Kunstwerk Diepenheim. De raad wil meer inzicht en financiering in […]
  • GFC ongelukkig onderuit in Boekelo18 september 2016 GFC ongelukkig onderuit in Boekelo GFC heeft vandaag de eerste nederlaag in het nieuwe seizoen geleden. De rood zwarten gingen in Boekelo met 3-2 onderuit tegen BSC/Unisson. GFC kwam na zeven minuten op achterstand door een […]
  • Kerstmusicals op Goorse basisscholen23 december 2011 Kerstmusicals op Goorse basisscholen De Kerstman laat zich dezer dagen ook zien op de Goorse basisscholen. Daar dragen de leerlingen aan het eind van het jaar namelijk hun kerstshow voor. Op de Wiekslag deden alle kinderen, […]
  • Goorse teams in zomereditie Carbage Run (Update)2 juli 2018 Goorse teams in zomereditie Carbage Run (Update) Aan de 10e zomereditie van de Carbage Run doen ook een aantal Goorse teams mee. De zeven Goorse wagens zijn vanochtend vanuit Emmen vertrokken voor een avontuurlijke tocht van in totaal […]
  • Schreuder na trainingsweek klaar voor EK31 juli 2010 Schreuder na trainingsweek klaar voor EK Hinkelien Schreuder heeft weer voet gezet op eigen bodem. De zwemster heeft een vruchtbare trainingsweek op Tenerife erop zitten. De Goorse gouddelfster hoopt volgende week de vorm van […]