Hockeyteams starten met nederlaag

Het dames- en herenteam van de GoorseMHC zijn het nieuwe seizoen begonnen met een nederlaag. Vanwege de herindelingen van de competitie in het oosten van het land is het competitieseizoen opnieuw gestart voor de Goorse teams. De dames begonnen goed aan het thuisduel met het sterker geschatte Haackey. Denise Neurink zette GMHC op een 1-0 voorsprong, maar de Goorse ploeg ging toch met een 1-2 achterstand de rust in. Na rust liep Haackey uit naar 1-3, maar GMHC wist toch de aansluitingstreffer te forceren. Dichterbij kwam de ploeg van coaches Martin Meijer en Rens van Zoelen echter niet, waardoor de eerste wedstrijd met 2-3 verloren ging.

hockeydames

Het herenteam gingen zondag op bezoek bij de mannen van Haackey. In Haaksbergen was de ploeg van coaches Huub Zunnebeld en Jan de Bruin niet opgewassen tegen de thuisploeg. GMHC probeerde Haackey vroeg af te stoppen, maar slaagde slechts deels in die missie. Doelman Daan de Bruin hield met een paar katachtige reflexen de schade enigszins beperkt, maar kon niet voorkomen dat GMHC met 5-2 verloor.