Texas Radio geniet in Heineken Music Hall

Een waargeworden jongensdroom, zo mag het avontuur waar de bandleden van Texas Radio zich de afgelopen dagen in begeven met recht worden genoemd. De deels Goorse bluesrock-formatie verzorgde gisteravond het naprogramma van de legendarische ‘godfather der singer-songwriters’ Bob Dylan in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Als kers op de taart mogen de jonge muzikanten vanavond nóg een optreden geven in één van de grootste poppodia van het land, omdat de inmiddels 72-jarige Dylan twee dagen op rij een optreden in Nederland geeft. 

texasradio1

Via hun Facebookpagina laat Texas Radio weten de twee optredens in Amsterdam helemaal te gek te vinden. Vooral de kleedkamers van het poppodium maken indruk. De band, met onder anderen Gorenaar Joris van den Berg in de gelederen, timmert al een tijdje hard aan de weg. Zo stonden de jongens de afgelopen twee jaar bijvoorbeeld op het razend populaire Zwarte Cross-festival in de Achterhoek.

texasradio

Gerelateerde berichten

  • Al vroeg druk op Goorse paardenmarkt8 december 2017 Al vroeg druk op Goorse paardenmarkt Net na vieren meldden de eerste paardenhandelaren zich op het Schoolfeestplein in Goor en het werd daarna allengs drukker. Er werden meer paarden en pony's te koop aangeboden dan in de […]
  • Hectorjeugdteams verliezen bekerfinales27 mei 2017 Hectorjeugdteams verliezen bekerfinales Hector jo9-1 en Hector jo11-1 zijn er niet in geslaagd om de districtsbeker te winnen. De jongste jeugd, de vroegere F1, moest in Haaksbergen de meerdere erkennen in Berghuizen jo9-1. Het […]
  • Mevrouw Nijmeijer-Waanders overleden4 november 2013 Mevrouw Nijmeijer-Waanders overleden In de nacht van zaterdag op zondag is mevrouw Liene Nijmeijer-Waanders overleden in verzorgingshuis Herfstzon in Goor. De Goorse bereikte op 11 oktober de respectabele leeftijd van 103 […]
  • 14 november 2012 Opnieuw een Glazen Huis in Goor De gemeente Hof van Twente, Goor Collectief en de Hofstreek Omroep hebben de handen ineen geslagen om ook dit jaar een Glazen Huis-actie in Goor te houden. Net als de collega's van 3FM […]
  • Schoolfeestactie voor vaderdag: Stunten met Munten (adv)4 juni 2016 Schoolfeestactie voor vaderdag: Stunten met Munten (adv) Verwen papa met Schoolfeestpenningen: onder de slogan ‘Stunten met Munten’ komen de Goorse winkeliers in aanloop naar de moeder aller tentfeesten met een ludieke muntenactie ter […]