Texas Radio geniet in Heineken Music Hall

Een waargeworden jongensdroom, zo mag het avontuur waar de bandleden van Texas Radio zich de afgelopen dagen in begeven met recht worden genoemd. De deels Goorse bluesrock-formatie verzorgde gisteravond het naprogramma van de legendarische ‘godfather der singer-songwriters’ Bob Dylan in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Als kers op de taart mogen de jonge muzikanten vanavond nóg een optreden geven in één van de grootste poppodia van het land, omdat de inmiddels 72-jarige Dylan twee dagen op rij een optreden in Nederland geeft. 

texasradio1

Via hun Facebookpagina laat Texas Radio weten de twee optredens in Amsterdam helemaal te gek te vinden. Vooral de kleedkamers van het poppodium maken indruk. De band, met onder anderen Gorenaar Joris van den Berg in de gelederen, timmert al een tijdje hard aan de weg. Zo stonden de jongens de afgelopen twee jaar bijvoorbeeld op het razend populaire Zwarte Cross-festival in de Achterhoek.

texasradio

Gerelateerde berichten

  • D66 wil extra aandacht voor huiselijk geweld8 februari 2021 D66 wil extra aandacht voor huiselijk geweld De lokale fractie van D66 maakt zich zorgen over de situatie waarin met name veel gezinnen met kinderen op dit moment verkeren en wil weten of er door de gemeente in deze Coronaperiode […]
  • Klaasen tegen Dekker op WK Darts29 november 2017 Klaasen tegen Dekker op WK Darts Jelle Klaasen treft in de eerste ronde van het Wereldkampioenschap Darts zijn landgenoot Jan Dekker. De Goorse topdarter is voor het WK als twaalfde geplaatst. He toernooi begint op […]
  • Felicitatie21 juli 2012 Felicitatie Hallo Paul en Joanetta Ook namens ons van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal en op naar de vijf en twintig maar vooral in goede gezondheid want dat is het belangrijkste in het leven […]
  • Welzijnswijzer af te halen in gemeentehuis en bij Salut12 december 2017 Welzijnswijzer af te halen in gemeentehuis en bij Salut De nieuwe Welzijnswijzer is enkele weken geleden bezorgd bij ieder huishouden, als het goed is tenminste. Daarin, zoals eerder gemeld, informatie over zelfstandig blijven wonen, […]
  • Protestmars van actievoerders Bomenridders8 mei 2015 Protestmars van actievoerders Bomenridders De Bomenridders, een groep activisten, willen een protestmars door houden om hun onvrede over de kap van bomen kracht bij te zetten. Cora Houtman van de actiegroep laat weten dat ze na […]