Nijhof kijkt uit naar thuiswedstrijd

Dit weekend kunnen Goorse rallyliefhebbers hun hart weer ophalen. Op zaterdag en zondag wordt namelijk de Euregio Rally verreden in de omgeving van Goor. Morgen zijn de klassementsproeven Zeldam en Bentelo vlakbij het Twentse Haagje. Vooral de klassementsproef Zeldam, die om 11.19 en 14.19 uur verreden wordt, wordt jaarlijks door veel Goorse rallyliefhebbers bezocht. Zij zien naast de regionale toppers als Dennis en René Kuipers ook een aantal Goorse rallycoureurs voorbij scheuren.

jannijhofbmw

Zo rijdt navigator Kees Hagman met klassementsleider Bob de Jong en verschijnt ook Jan Nijhof aan de start. Nijhof kijkt uit naar de Euregio Rally. “Dit is een thuiswedstrijd voor mij en die wil ik echt niet laten schieten. Ik heb hier mijn debuut gemaakt en heb hier vorig jaar mijn 25-jarig rallyjubileum gevierd”, aldus Nijhof. Ook Ger Haverkate, die net buiten Goor woont, start in de Euregio Rally.