Levi Bergman ziet het levenslicht

Vrijdag 1 november zijn Bas Bergman en Fleur Lubbers de trotse ouders geworden van hun zoon Levi. Namens de familie en vrienden worden de ouders en Levi van harte gefeliciteerd.

jb levibergman

Gerelateerde berichten

  • Mario en Linda trotse ouders van Lotte12 mei 2014 Mario en Linda trotse ouders van Lotte Mario Leotta en Linda van Huffelen hebben er sinds 9 mei een tafelgenote bij. Dat is de dag waarop hun dochter Lotte het levenlicht zag. De familie feliciteert Mario en Linda van harte en […]
  • Bruidspaar Slooff viert koperen huwelijk18 januari 2014 Bruidspaar Slooff viert koperen huwelijk Rob en Jeanet Slooff vieren vandaag hun 12,5 jarige huwelijk. De familie maakt zich reeds op voor het feestje dat zondagavond zal worden gevierd. Via deze weg willen ze Rob en Jeanet […]
  • Koperen huwelijk bruidspaar Wiggers24 augustus 2019 Koperen huwelijk bruidspaar Wiggers Wilfred en Kim Wiggers zijn pas in november 12,5 jaar getrouwd, maar vieren het feest al dit weekend. Uiteraard is dit bekroond met een mooie boog. Namens de familie en de buurt wordt het […]
  • Marianne van der Linde 30 jaar2 september 2012 Marianne van der Linde 30 jaar Marianne van der Linde is zaterdag 1 september 30 jaar geworden. Voor de "jonge garde" was er zaterdagavond feest, de " belegen" gasten worden zondag verwacht. Marianne viert het nuchter, […]
  • Fleur Lubbers 30 jaar17 juni 2011 Fleur Lubbers 30 jaar Fleur Lubbers viert vandaag haar 30ste verjaardag. Vrienden en familie van de Goorse verwachten een gezellige verjaardag, die naar verwachting tot in de late uurtjes zal duren. Via deze […]