Horloge verloren Gijminkbuurt

 

Zaterdag is Janet, tijdens het oud papier ophalen op Het Gijmink, haar horloge verloren. Het gaat om een titaniumhorloge van het merk Lasita. Heeft u het horloge gevonden, dat ziet Janet graag uw reactie tegemoet via telefoonnummer 0547-274201. 

Gerelateerde berichten

  • Kater Boris nog steeds vermist, nu vindersloon voor gouden tip!1 september 2017 Kater Boris nog steeds vermist, nu vindersloon voor gouden tip! Helaas heeft de oproep op Goorsnieuws, waarin werd gevraagd uit te kijken naar kater Boris, nog niet geleid tot de gouden tip. Boris is nog steeds niet terug en wordt gemist. Daarom heeft […]
  • Storm raast ook over ’t Twentse Haagje8 februari 2016 Storm raast ook over ’t Twentse Haagje De brandweer heeft vanmorgen al een aantal meldingen van stormschade gekregen in Goor en omgeving. In het buitengebied van 't Twentse Haagje werd vanochtend in alle vroegte een een […]
  • Twenthe knokt zich opnieuw terug9 maart 2013 Twenthe knokt zich opnieuw terug Twenthe Goor heeft vanavond op de valreep nog een punt overgehouden aan het duel met Hengelo. De bezoekers kwamen voor rust met 2-0 voor, maar net als vorige week kwam de ploeg van trainer […]
  • Fiets achtergebleven in de Spoorstraat29 maart 2016 Fiets achtergebleven in de Spoorstraat In de Spoorstraat, circa honderd meter voor het station, staat sinds het Paasvuur een fiets op de eigenaar de wachten. Het is zeer waarschijnlijk dat de eigenaar niet op de hoogte is van […]
  • Wandelen over dreven in Deepn1 maart 2012 Wandelen over dreven in Deepn Wandelsportvereniging Tempo DMG (Diepenheim Markelo Goor) organiseert zondag vier winterwandeltochten door de prachtige natuur van Diepenheim. Het vertrek is vanuit het Cultureel Centrum […]