Opzij, opzij, opzij…….

De Molenstraat staat is al jaren een heet hangijzer in de politiek. Binnen de gemeenteraad en ook onder de bewoners. Maar de problemen zijn van alle tijden. Onderstaande foto doken wij op uit onze rijke archief. Hier is te zien dat vrachtwagens maar moeizaam de doortocht kunnen vinden. De kiek is geschoten in 1974 bij de opening van de E-8 en lijkt op de foto uit het recente verleden. Anno 2013 zijn er in de Molenstraat bovenal klachten over de smalle parkeerhavens en de voorrangsregels die zelden worden toegepast.

molenstraat1974

Gerelateerde berichten

  • Fikse oorwassing voor Hector in Diepenheim2 februari 2020 Fikse oorwassing voor Hector in Diepenheim Hector ging vanmiddag fors onderuit in de vierde klasse B. In en tegen Diepenheim werd het maar liefst 7-1 voor de thuisploeg. De groen witten lieten zich in ‘ t Stedeke vanaf minuut één […]
  • Nieuwe lokale coöperatie voor zonne-energie20 september 2017 Nieuwe lokale coöperatie voor zonne-energie Er is een nieuwe coöperatie opgericht in de Hof van Twente die het mogelijk wil maken om zonne-energie die in de eigen gemeente wordt opgewekt, af te nemen. Volgens het nieuwe 'Hof van […]
  • NK Schapendrijven op Zenkeldamshoek31 juli 2012 NK Schapendrijven op Zenkeldamshoek Bedrijventerrein Zenkeldamshoek is op 11 en 12 augustus het decor voor het Nederlands Kampioenschap Schapendrijven Praktijk. De wedstrijd wordt georganiseerd door de Border Collie Club […]
  • Ook dit jaar weer Top 2000-café in de Hofkerk10 december 2019 Ook dit jaar weer Top 2000-café in de Hofkerk In navolging van de populaire muzieklijst van NPO Radio 2 aan het einde van het jaar is er ook dit jaar weer een zogenoemde Top 2000-dienst in de Hofkerk. Tijdens de dienst wordt het […]
  • Afsluitende deel sanering Gijmink valt 3 miljoen duurder uit13 april 2020 Afsluitende deel sanering Gijmink valt 3 miljoen duurder uit De kosten ven het laatste deel van de Goorse wijk 't Gijmink zijn 3 miljoen hoger uitgevallen dan aanvankelijk begroot. De totale projectkosten bedroegen € 45,5 miljoen. Er is besloten om […]