Goorse IJsclub prepareert ondergrond

De IJsbaan is bij de werkzaamheden aan de Regge ook onder handen genomen. De grond is volledig ge√ęgaliseerd en verfraaid. De organisatie is klaar voor de winter. U kunt overigens nog altijd een abbonement regelen via de website.

img 3015

Gerelateerde berichten

  • Prins Henri met collegae bij burgemeester Nauta31 januari 2017 Prins Henri met collegae bij burgemeester Nauta De Goorse Prins Carnaval, Henri Tijhuis, was vanmiddag met zijn collega-prinsen uit Hengevelde en Bentelo te gast bij burgemeester Nauta. dit om nader kennis te maken en afspraken te maken […]
  • Partijen vrezen nieuwe regels vervoer minder validen16 januari 2016 Partijen vrezen nieuwe regels vervoer minder validen Een meerderheid in de gemeenteraad van de Hof van Twente zijn bang dat de nieuwe regels omtrent het vervoer van minder validen leiden tot isolatie van deze doelgroep. Het college van […]
  • Veldhuis en Kemper voor vol huis15 februari 2011 Veldhuis en Kemper voor vol huis Het is in Goor vaak volle bak bij Veldhuis en Kemper (foto). Ook vanavond is het uitverkocht als het voormalige reclame-duo op de planken van De Reggehof staat met de voorstelling 'Dan […]
  • Action toch dicht16 december 2020 Action toch dicht De Action zal ook in Goor alsnog de deuren sluiten. Het kabinet kwam landelijk met nieuwe aangescherpte maatregelen nadat de winkelketen, evenals de Hema en Wibra, besloten om open te […]
  • Goorse begint Amsterdams restaurant op vliegveld Twente8 juni 2020 Goorse begint Amsterdams restaurant op vliegveld Twente De Goorse Karen Bennink-Eijkelkamp ziet met haar evenementenbureau 'Ik wil Kippenvel' een lang gekoesterde wens in vervulling gaan. Samen met haar compaan Jorieke Eertink begint ze een […]