Collectanten MS weer langs de deur

De MS-Collecte gaat maandag weer van start.  In deze week gaan tientallen vrijwilligers in Goor op pad om zoveel mogelijk geld op te halen voor Multiple Sclerose (MS). Het Nationaal MS Fonds is te herkennen aan het oranje vlinderlogo.

collectems

Gerelateerde berichten

  • Na veel woorden is Harold een halve eeuw oud6 mei 2017 Na veel woorden is Harold een halve eeuw oud Het is feest op de Hogenkamp. Daar viert namelijk Harold Spenkelink zijn 50e verjaardag. De voetbal- en wielerliefhebber werd uiteraard gefeteerd de nodige Abrahams en 'vleiende' teksten. […]
  • Cent drukt neus aan het venster in Ronde van Markelo19 augustus 2017 Cent drukt neus aan het venster in Ronde van Markelo Marit Cent is vrijdagavond als veertiende geëindigd in de Ronde van Markelo. Daarmee zette de 18-jarige wielrenster uit Goor een uitstekende prestatie neer. Cent is zelf namelijk nog […]
  • Hoog feestgehalte Goorse Avond15 augustus 2013 Hoog feestgehalte Goorse Avond De oude naam is terug en de opzet en plaats van handeling volledig veranderd. De Goorse Avond wordt komende zaterdag op het Sterplein gehouden, vlak bij de plek waar de Goorse traditie […]
  • Cursus ‘Geloven’ in de Hofkerk20 september 2013 Cursus ‘Geloven’ in de Hofkerk De Protestantse Gemeente Goor organiseert volgende maand in de Hofkerk een cursus Christelijk Geloof onder de titel '7+ 1 Ontmoetingen met God'. In een serie van vier avonden worden hier […]
  • Zie ginds komt de stoomboot…11 november 2011 Zie ginds komt de stoomboot… In de haven van Goor wordt Sinterklaas komende zondag welkom geheten in 't Twentse Haagje. De goedheiligman wordt rond 13.30 uur met zijn pieten verwacht en zal welkom worden geheten door […]