Sanne steelt de show bij The Voice

Sanne Klein Horsman gaat toch door naar de liveshows bij The Voice of Holland ondanks dat Ilse de Lange voor haar tegenstander Darren koos. Trijntje Oosterhuis bleek haar redding en besloot om Sanne te stelen. Voor de battle werd het toepasselijke nummer ‘Fighter’ van Christina Aguilera gezongen. De uitzending is via deze link te bekijken.

Gerelateerde berichten

  • Foyercafé in de zomer gesloten26 juli 2018 Foyercafé in de zomer gesloten Tijdens de zomervakantie is het foyercafé gesloten van vrijdag 27 juli tot en met 31 augustus 2018. Op vrijdag 7 september 2018 is iedereen weer van harte welkom. Het Foyercafé opent vanaf […]
  • Gouddelver Leloux wint opnieuw3 juni 2012 Gouddelver Leloux wint opnieuw Hans Leloux heeft weer toegeslagen. Er staat geen maat meer op de prestatiedrang van de duiven van de man uit de Gondalaan. Ook de vlucht vanaf Nanteuil Lehaudouin werd weer een […]
  • Beroemde zandtovenaar en Elske de Wal in Goorse Passion17 maart 2018 Beroemde zandtovenaar en Elske de Wal in Goorse Passion De bekende zandtovenaar Gert van der Vijver zal zijn kunsten vertonen tijdens de Goorse uitvoering van The Passion op woensdag 28 maart aanstaande. Hij zal zijn kunsten vertonen in De […]
  • 30 maart 2013 Ondernemers steken paasvuur aan De drie genomineerden van de Ondernemer van het Jaar-verkiezing steken zondag de boake aan de Deldensestraat aan. Hans Harmsel (Mercom), Vincent Nollen (bakkerij Nollen) en Martijn […]
  • Succesvolle première ‘Baile de Fantasia’11 april 2022 Succesvolle première ‘Baile de Fantasia’ De première van het muziekstuk ‘Baile de Fantasia’ van de Goorse componist Carl Wittrock bleek afgelopen zaterdagavond een groot succes. Hij schreef het stuk in opdracht van de […]