Hector toont veerkracht in Enter

Hector heeft vanmiddag in de uitwedstrijd tegen sv Enter een 3-0 achterstand goedgemaakt en uiteindelijk met 3-3 gelijkgespeeld. De Goorse formatie stond al na 17 minuten met 3-0 achter door persoonlijke fouten in de defensie en ging toen in de achtervolging. De 3-1 was een beauty van Christian Haverslag die de Enterse goalie verraste met een fraaie lob. De spelmaker mocht twee minuten na zijn doelpunt succesvol aanleggen vanaf elf meter nadat een terechte strafschop werd toegekend. 3-2 was ook de ruststand en na de thee zette Hector de druk op het Enterse doel voort en dat resulteerde in de uiteindelijke gelijkmaker van Kerim Ilbay. “Ik ben dik tevreden over de manier waarop we terug zijn gekomen. Het gekke is dat we ook in de beginfase toen we de tegengoals kregen ook niet zo slecht speelden al klinkt dat wat raar. We zijn in ieder geval als morele winnaar van het veld gestapt”, aldus trainer Mark Dijkstra waarvan ook bekend werd dat hij nog een seizoen bij Hector blijft en in overweging heeft om nog langer bij te tekenen de Goorse vierdeklasser.

enterhector

Foto: Enternieuws.nl