Vierde nederlaag voor GFC

GFC heeft zondag fiks klop gekregen van Bon Boys. De koploper was in Haaksbergen met 4-1 te sterk voor de Goorse equipe. GFC had te veel respect voor de lijstaanvoerder en kwam met 4-0 achter. De thuisploeg benutte onder meer twee strafschoppen. In de slotfase tekende Erwin Klok voor de enige Goorse treffer. Het duel werd nog tien minuten onderbroken in verband met een hagelbui die over het sportpark trok. GFC bivakkeert in de onderste regionen en staat nu elfde. Hekkensluiter is Buurse met vier punten minder. Die ploeg komt volgende week naar Sportpark Heeckeren. 

Gerelateerde berichten

  • GFC wint opnieuw, Twenthe wederom onderuit26 augustus 2012 GFC wint opnieuw, Twenthe wederom onderuit GFC plaatst zich mogelijk als enige Goorse ploeg voor de volgende ronde in de districtsbeker. De formatie van Iwan Bult won met 1-0 van Buurse. Joran Krabbenbos (foto) zorgde met een […]
  • Ruime nederlaag voor GFC bij NEO27 oktober 2013 Ruime nederlaag voor GFC bij NEO GFC heeft geen punten overgehouden aan de visite aan Borne. Bij NEO werd het maar liefst 4-1 voor de thuisploeg. Vlak voor rust kwam NEO op een 1-0 voorsprong. En na de thee trokken de […]
  • Zaalteam Twenthe bekert verder28 november 2012 Zaalteam Twenthe bekert verder Het zaalteam van Twenthe Goor heeft de knock-outfase van de districtsbeker bereikt. De ploeg won vanavond met 10-2 van Blauw Wit uit Holten. De bezoekers hadden niets in te brengen tegen […]
  • Hofderby in poulefase districtsbeker3 juli 2012 Hofderby in poulefase districtsbeker Twenthe Goor treft in het districtsbekertoernooi WVV '34 uit Hengevelde. Loting wees uit dat de hofderby een van de duels is in poule 23 waar ook Varsseveld en WVC uit Winterswijk […]
  • Twenthe in beroep tegen straf KNVB19 november 2013 Twenthe in beroep tegen straf KNVB Twenthe gaat bij de KNVB in beroep tegen de straf van de voetbalbond. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis kreeg een punt in mindering en een geldboete naar aanleiding van het […]