Marit van der Pol preses JOVD

Marit van der Pol is de nieuwe voorzitter van de JOVD Twente. De Goorse heeft de hamer met de rest van het bestuur overgenomen van het bestuur Fiechter. De jonge liberalen willen voortborduren op de naar hun eigen zeggen goede resultaten van de afgelopen jaren.

byf7n6kiiaeqkcn.jpg large

Gerelateerde berichten

  • Goorse ijsbaan vandaag nog niet open12 februari 2021 Goorse ijsbaan vandaag nog niet open De Goorse ijsbaan gaat vandaag nog niet open. Het ijs is op veel plekken nog te dun (4,5 tot 8 cm) om veel mensen te kunnen dragen. Er wordt vandaag met een grote vrijwilligersploeg een […]
  • Miniem verlies Twenthe bij koploper25 maart 2012 Miniem verlies Twenthe bij koploper Twenthe is er niet in geslaagd om te stunten tegen koploper Vogido. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis verloor met 2-1 bij de club uit Enschede. Ruud Vehof bracht Twenthe na een […]
  • Noodkreet levert nog altijd niets op voor Versteegen26 juli 2016 Noodkreet levert nog altijd niets op voor Versteegen De emotionele en krachtige noodkreet aan premier Mark Rutte van Primera-ondernemer Rene Versteegen heeft nog altijd bitter weinig opgeleverd. Vandaag stond hij met zijn verhaal centraal op […]
  • Aangepast sporten voor kinderen uit speciaal onderwijs op ’t Doesgoor28 februari 2018 Aangepast sporten voor kinderen uit speciaal onderwijs op ’t Doesgoor Wijkvoorziening 't Doesgoor gaat samen met SV Hector aangepast sporten aanbieden voor kinderen uit het speciaal onderwijs van 6 tot en met 12 jaar. Dit project wordt opgezet in […]
  • Twee frikandell’n, rauw!7 september 2021 Twee frikandell’n, rauw! Twee frikandel’n, rauw! Wat veur’n pil’n mot ie hem’n dan? Wat mankeert oe! Zo’n jongen kearl en dan a an de medicatie? Voordat ik een antwoord kon geven was hij alweer in gesprek met […]