Opnieuw sieradenroof in Goor

Ondanks het verscherpte toezicht van de politie hebben de brutale raven weer toegeslagen in Goor. In een woning aan de Diepenheimseweg zijn dit weekend sieraden weggenomen. De politie heeft geen idee wie er achter de overval zit. Vorige week werden er ook aan de Deldensestraat al sieraden gejat. Naast sieraden werden er als te doen gebruikelijk ook weer fietsen ontvreemd in Goor. De poll op onze site blijft dus actueel. Neemt u extra maatregelen door de reeks inbraken in Goor? Ja of nee.

politiejas

Gerelateerde berichten

  • Culinaire ochtend na integratietraject statushouders14 juni 2017 Culinaire ochtend na integratietraject statushouders In het kader van het verbinden van verschillende culturen komt er een culinaire ochtend van in de kantine van Wijkvoorziening ‘t Doesgoor. Er worden op donderdag 29 juni diverse hapjes […]
  • Olympia kan donderdag titel opeisen4 november 2013 Olympia kan donderdag titel opeisen Olympia is nog slechts overwinning verwijderd van de titel. De tafeltennissers versloegen dit weekend eenvoudig Glanerbrug. Donderdag kan het team al de titel opeisen. Als Olympia […]
  • Laveloze jongen in de berm gevonden31 oktober 2010 Laveloze jongen in de berm gevonden Twee Gorenaren hebben vannacht een laveloze jongen gevonden die roerloos in de berm net naast de weg van Goor naar Markelo lag. Het duo was op de terugreis van de voetbalwedstrijd PSV- FC […]
  • 100405_BigBand222 april 2012 Kermis luidt bruisend Paasweekend in De opening van de Apollo-kermis op het Schoolfeestplein is komende donderdag het startsein voor een Goors paasweekeinde met diverse bruisende activiteiten. De attracties zijn vrijdag voor […]
  • Willemien en Wereldwinkel genomineerd1 augustus 2009 Willemien en Wereldwinkel genomineerd Willemien Waanders is genomineerd voor de Overijsselse Vrijwilligersprijs 2009. Willemien Waanders is penningmeester van ZijActief, afdeling Goor. Ze is verder al 18 jaar oproepkracht […]