Weer appelflappenverkoop voor Gerben

De appelflappenverkoop voor Gerben Pollemans krijgt dit jaar een vervolg. De opbrengst komt geheel ten goede aan de Goorse Gerben Pollemans en andere kinderen met een energiestofwisselingsziekte. Op 1 juni 2013 gaat het team ‘Gaan voor Gerben’ weer fietsend en wandelend de Mont Ventoux in Frankrijk bedwingen voor de Stichting Join4Energy. De eerste verkoopdag is zaterdag aanstaande in de nieuwe Albert Heijn.

appelflappenverkoop

Gerelateerde berichten

  • Goorse bestuurder tegen begroting Vechtstromen26 november 2014 Goorse bestuurder tegen begroting Vechtstromen Het is op bestuurlijk terrein een bewogen week voor Marcel Kummel. De Goorse communicatiedeskundige stapte gisteren wegens interne onvrede van de VVD-lijst voor de provinciale verkiezingen […]
  • Sneeuw brengt Gorenaren op de been (video)20 december 2009 Sneeuw brengt Gorenaren op de been (video) Goor is, net als de rest van Nederland, in de ban van sneeuw. De vrije zondag werd door velen aangegrepen om een wandeling te maken in de sneeuw, te schaatsen op de ijsbaan of inkopen te […]
  • Klaasen klopt Barney op EK Darts31 oktober 2015 Klaasen klopt Barney op EK Darts Een uitstekend begin voor Jelle Klaasen op het Europees Kampioenschap Darts. In het Belgische Hasselt klopte de Goorse topdarter het nationale darts-icoon Raymond van Barneveld en gaat […]
  • Toornstra winnaar biljarttoernooi De Batse30 december 2018 Toornstra winnaar biljarttoernooi De Batse Het jaarlijkse kersttoernooi van biljartvereniging De Batse is gewonnen door Theo Toornstra. Bij café De Tapperij won hij zaterdagavond in de finale van Hendrik Veldhoven. De twee […]
  • SV Goor bereikt 250 leden21 oktober 2010 SV Goor bereikt 250 leden Jorn Leusink is het 250ste lid van de Supportersvereniging FC Twente Goor. De vereniging, met café De Buddy's als thuisbasis, ontstond in februari 2007 en bereikt dus na ruim drie jaar de […]