PvdA: Half miljoen extra voor veiligheid bruggen

De PvdA wil 500.000 euro vrijmaken om de situatie van de bruggen over het Twentekanaal aan te pakken. Het is een noodzakelijk kwaad, volgens voorman Fred Rijkens. Betrokken instanties laten steken vallen, waardoor de gemeente moet opdraaien voor de veiligheid. De situatie in Markelo is volgen hem al nijpend. Rijkens, die bij de komende gemeenteraadsverkiezingen ook weer boven aan de lijst zal staan, verwacht met deze zet ook dat wegbeheerders wel om tafel moeten gaan om een oplossing te zoeken voor de hele kern. Rijkens ziet het dan ook als lokgeld.

Weldammerbrug

Gerelateerde berichten

  • Sleutel gevonden in De Meene29 maart 2020 Sleutel gevonden in De Meene De blauwe sleutel die op onderstaande foto is afgebeeld , is vandaag (zondag) gevonden in De Meene bij Goor. Wie deze mist kan mailen naar redactie@nullgoorsnieuws.nl.
  • Geen paniek om Mexicaanse Griep20 augustus 2009 Geen paniek om Mexicaanse Griep Goor is niet onder de indruk van de eventuele gevolgen van de Mexicaanse griep. Ondanks een aantal Goorse zieken neemt de Gorenaar in het algemeen geen extra maatregelen om de griep te […]
  • china22 augustus 2012 Groet’n oet Qingdao in China Noa het Schoolfeest wol'n Wilco, Jan en Frits toch nog'n mooi bierfeest metmaak'n. Jammer disse keer veur Maarkel en Deep'n wand doar kon'n wie noe nit kom'n, maar dit oavertreft alles. […]
  • Schoolfeestkrant met speciale Relliebijlage uitgereikt20 juni 2014 Schoolfeestkrant met speciale Relliebijlage uitgereikt Fons Reuver en Gerrit Verdriet hebben het eerste exemplaar van de vijfde editie van de Schoolfeestkrant ontvangen. Het guitige duo komt uitgebreid aan bod in de nieuwe Schoolfeestkrant, […]
  • Mien ziet halve Sarah19 november 2009 Mien ziet halve Sarah Van de vriendengroep is Lamina de 'Benjamin', maar ook zij heeft dan nu eindelijk de leeftijd van 25 bereikt. Lamina, die veelal door het leven gaat als Mien heeft ook nog eens het […]