Nieuwbouw Heeckerenschool begonnen

De nieuwbouw van de Heerkerenschool is nu eindelijk gestart. Het pand, dat op de locatie verrijst van de voormalige basisschool, moet volgend jaar zomer in volle glorie opgeleverd zijn. Er komt een multifunctioneel gebouw, waarin ook de kinderopvang van Triangel zal zetelen. Volgens de uitvoerders verloopt de bouw volgens planning en kan er begin 2014 al een eerste officieuze opening worden gerealiseerd voor de leerlingen en docenten. Uit de gemeentevergadering van vanochtend blijkt dat de kosten een half miljoen euro goedkoper zijn uitgevallen bij de bouw van de nieuwe scholen in de Hof. Dit komt door lagere grond- en bouwkosten.

heeckerenschool

Gerelateerde berichten

  • Massaal aan de asperges…11 april 2020 Massaal aan de asperges… Het leidt geen twijfel wat tijdens deze Paasdagen bij een groot aantal Goorse huishoudens zal worden geserveerd tijdens de dis. Asperges vinden deze dagen wel heel erg gretig aftrek. Het […]
  • KWF Kankerberstrijding zoekt collectanten in Goor3 juli 2017 KWF Kankerberstrijding zoekt collectanten in Goor De Goorse afdeling van KWF Kankerbestrijding zoekt nog enkele collectanten voor de geld-inzameling die dit jaar wordt gehouden van 3 tot en met 9 september. Wie zich als collectant wil […]
  • Storing verlichting Oude Haaksbergerweg29 maart 2018 Storing verlichting Oude Haaksbergerweg Na lang speurwerk heeft de gemeente een begin gemaakt met het openbare verlichtingsprobleem aan de Oude Haaksbergerweg. Cogas kon het verlichtingsprobleem nauwelijks oplossen, omdat de […]
  • Regenboogvlag bij gemeentehuis11 oktober 2019 Regenboogvlag bij gemeentehuis De Regenboogvlag wappert vandaag fier voor het gemeentehuis in Goor. Dit in het kader van 'Coming Out Day'. Elk jaar wordt op 11 oktober aandacht besteed aan het moment dat een lesbienne, […]
  • Heitink in ‘dying seconds’ met Oranje langs Duitsland15 september 2021 Heitink in ‘dying seconds’ met Oranje langs Duitsland In een zinderende kruisfinale op het EJK waterpolo op Malta heeft de Goorse waterpoloĆ«r Kenai Heitink met jong oranje vanochtend met 10-9 gewonnen van Duitsland. De laatste en winnende […]