Kroegentocht en intocht Sint

De bühne van De Reggehof blijft dit weekend leeg. De theateradepten hebben gisteravond al hun hart kunnen ophalen met het concert van het Oost-Nederlands symfonieorkest met een bijdrage van viooltalent Tim Brackman. Voor het avondvertier moet u naar de Goorse kroegen. Café ’t Centrum viert vanavond haar 1-jarig bestaan met DJ Rogier Assink. Een dag later organiseert de Smidse een Hawaïfeest en is er bij De Ster een speciale bandavond. De allerjongsten togen een dag later naar de Goorse haven voor de intocht van Sinterklaas (foto). Deze zal rond de klok van 13.00 uur voet aan wal zetten in ’t Twentse Haagje. Voor meer info, check onze agenda.

sinterklaas4

Gerelateerde berichten

  • Maud zoekt haar zwarte cavia (Update) 27 oktober 2014 Maud zoekt haar zwarte cavia (Update) In de achtertuin bij Maud aan de Pieter Langendijkstraat huist al lange tijd een cavia-familie. Afgelopen weekend heeft de zwarte cavia het hazenpad gekozen. Wie kan helpen Maud`s drietal […]
  • Boom en Kollmer nemen met zege afscheid16 juni 2012 Boom en Kollmer nemen met zege afscheid Michel Boom en Patrick Kollmer hebben gisteravond afscheid genomen van vv Twenthe. En dat deden ze in stijl. De Old Stars, een team met onder meer Kollmer en Boom, wonnen eenvoudig van het […]
  • 40 graden in Goor ? Dacht het niet…5 juli 2015 40 graden in Goor ? Dacht het niet… Naar de dag van gisteren werd met spanning gekeken. Het zou onwaarschijnlijk warm worden met temperaturen tot misschien wel 40 graden. De Goorse weerprofeet Eric Effing relativeert deze […]
  • Goor in top 10 met burgerhulpverlening29 september 2017 Goor in top 10 met burgerhulpverlening Goor staat in de top 10 van Nederland wat betreft het percentage burgerhulpverleners die de cursus AED hebben gevolgd. Dat zegt de stichting Hart voor Goor. Om die plek te behouden zijn […]
  • GB ruimt hondenpoep op22 februari 2010 GB ruimt hondenpoep op Het is één van de grootste ergernissen van de Goorse burger: Hondenpoep. Dat bleek vanochtend ook toen Radio Oost de stemming in Goor kwam peilen en de bevolking vroeg waar de nieuwe […]