Streep door show 90’s Unlimited

De voorstelling in de Reggehof van 90’s Unlimited op 30 november gaat niet door. Vanwege de geringe belangstelling voor de muziekvoorstelling met allemaal nummers uit de jaren ’90 is er een streep gehaald door het evenement. In de Reggehof is er vanavond wel een voorstelling van het Oost-Nederlands Symfonieorkest.

 

Gerelateerde berichten

  • Arcadis saneert asbestwegen voor 10 miljoen26 juli 2010 Arcadis saneert asbestwegen voor 10 miljoen Arcadis gaat de asbestwegen in en om Goor saneren. Met dit grootschalige project is tien miljoen euro gemoeid dat met overheidsgeld zal worden betaald. Voor dat geld moeten ook wegen in en […]
  • Reggefiber naar Goors stadshart22 november 2011 Reggefiber naar Goors stadshart Reggefiber gaat een vestiging openen in het centrum van Goor. In het pand waar tot voor kort de Op is Op-Voordeelmarkt zat, gaat de Rijssense glasvezelmagnaat vanaf 1 januari een steunpunt […]
  • Werkstraf Gorenaar voor dodelijk ongeval18 februari 2010 Werkstraf Gorenaar voor dodelijk ongeval Het Openbaar Ministerie eist een werkstraf van 40 uur en een voorwaardelijke rijontzegging voor de zwakbegaafde Gorenaar die vorig jaar een dodelijk ongeval veroorzaakte op de Enterseweg. […]
  • Het regent wereldtitels en felicitaties voor Fieke23 september 2017 Het regent wereldtitels en felicitaties voor Fieke Ze woont samen met haar Aschwin nu nog net buiten Goor, maar dat gaat binnenkort veranderen. Fieke van den Esschert is vandaag 25 jaar oud geworden en dat op een hele speciale plek. Fieke […]
  • Personele problemen bij sv Hector3 oktober 2015 Personele problemen bij sv Hector Trainer Mark Dijkstra kampt een dag na de laatste training met hoofdbrekens. De oefenmeester mist maar liefst drie sterkhouders en kan ook niet beschikken over talent Tom van Middendorp. […]