Heftige reacties op verkeerscolumn

De verkeerschaos in Goor houdt de gemoederen flink bezig. Veel Gorenaren klagen steen en been na de nieuwe verkeerssituatie op meerdere kruispunten. De column ‘De trappers achter de oren…‘ van onze huiscolumnist Bert Schabbink heeft weer het nodige stof doen opwaaien, blijkt uit de nodige reacties op onder andere onze Facebook-pagina. Woorden als ‘levensgevaarlijk’, ‘puinhoop’ en ‘Russisch roulette’ worden gebruikt om de huidige verkeerssituatie bij de gelijkwaardige kruispunten te beschrijven. Er zijn echter ook mensen die vinden dat de verkeersregels ‘gewoon’ gehanteerd moeten worden en dat een aantal automobilisten wel ‘een bijspijkercursus voorrangsregels’ kunnen gebruiken om het verkeer in Goor veiliger te maken.

ongevallaarstraat

Gerelateerde berichten

  • Weg tussen Goor en Delden weer toegankelijk na gekantelde melkwagen8 mei 2021 Weg tussen Goor en Delden weer toegankelijk na gekantelde melkwagen Op de N346 tussen Goor en Delden is vannacht een vrachtwagen met melk gekanteld. De weg was daardoor urenlang afgesloten voor het verkeer. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is […]
  • Finales Open Goorse dit jaar bij GTC6 augustus 2014 Finales Open Goorse dit jaar bij GTC Bij de Goorse tennisverenigingen zijn de voorbereidingen op de Landhuisliving Open Goorse kampioenschappen inmiddels in volle gang. Van 24 tot en met 31 augustus wordt er op het complex […]
  • Forse schade na brand op De Meerdam26 februari 2018 Forse schade na brand op De Meerdam Een brand in een appartement op De Meerdam in Goor heeft vanmiddag forse schade aangericht. De brand is ontstaan in de woning. Er zijn geen gewonden gevallen en de gealarmeerde brandweer […]
  • Harrie Boeijen (80) overleden17 mei 2013 Harrie Boeijen (80) overleden In het bijzijn van zijn naaste familie is Harrie Boeijen deze week overleden. Boeijen was een markant figuur in Goor en in zijn werkzame leven eigenaar van een groente- en fruithandel. Hij […]
  • Brief van de Koning voor diamanten paar Godwaldt26 november 2017 Brief van de Koning voor diamanten paar Godwaldt Groot feest in het appartementencomplex naast het Schoolfeestplein (De HĂ–fte) vandaag. Daar vieren Margriet en Joop Godwaldt het feit dat ze op de kop af zestig jaar getrouwd zijn. Het […]