Hof twijfelt over cassatie bungalowpark, burger zal moeten betalen

De gemeente weet volgens wethouder Sijbom nog niet of het in cassatie gaat tegen de uitspraak van het gerechtshof. Die bepaalde dat de Hof na het debacle van de raad in 2009 minstens vier miljoen euro schadevergoeding moet betalen aan de projectontwikkelaars van het bungalowpark, onder wie Gorenaar Guus Brandriet. Brandriet laat in een reactie weten “verheugd” te zijn met het feit dat het “recht heeft gezegevierd”. Sijbom, die eerst juridisch gaat inwinnen, laat weten dat dit op het bordje van de Goorse bevolking terecht zal komen.

091124

Overleg tijdens de beruchte vergadering in 2009

Gerelateerde berichten

  • Halve finale voor Spanninga op EK BMX11 juli 2011 Halve finale voor Spanninga op EK BMX Kevin Spanninga heeft afgelopen weekend de halve finale gehaald op het EK BMX in Haaksbergen. De vijftienjarige Gorenaar reed drie veelbelovende manchesĀ in de klasse tot 15 jaar, maar […]
  • Presentator Oene Loonstra 50 jaar20 februari 2013 Presentator Oene Loonstra 50 jaar Met maar liefst 3 Abrahams van klein tot groot werd RTV-Oost presentator Oene Loonstra verrast door zijn vriendenkring. Het thema is overwegend Star Trek, waar Loonstra een groot fan van […]
  • Fitte voornemens Fit4lady14 januari 2010 Fitte voornemens Fit4lady Fitnessvereniging Fit4Lady heeft haar lespakket in het nieuwe jaar uitgebreid. De dames fitnessclub uit Goor heeft een aantal clinics aan haar totaal toegevoegd. De sessies duren een half […]
  • Keuze uit 19 aanbieders huishoudelijke hulp 17 november 2014 Keuze uit 19 aanbieders huishoudelijke hulp De gemeente Hof van Twente heeft met 19 zorgaanbieders een contract afgesloten voor het leveren van huishoudelijke ondersteuning in het komende jaar. Alle zorgaanbieders die het afgelopen […]
  • 26 maart 2013 Auto bekrast op Schoolfeestweide Afgelopen vrijdag is er een auto bekrast op de Schoolfeestweide in Goor. Op de motorkap van de auto zijn vier krassen aangebracht en ook op de achterkant zit een kras. Volgens de eigenaar […]