Sanne Klein Horsman bij Hofstreek FM

The Voice of Holland-deelneemster Sanne Klein Horsman is zaterdag te gast in het radioprogramma ‘Hofhouding’ van Hofstreek FM. Afgelopen vrijdag werd bekend dat de Goorse zangeres mee mag doen aan de live-shows van het populaire TV-programma van RTL 4. Tussen 12.00 en 13.00 uur zal het interview met Sanne te horen zijn.

131109 Sanne

Gerelateerde berichten

  • 40-jarig huwelijk bruidspaar Kiffen20 december 2014 40-jarig huwelijk bruidspaar Kiffen Gerrit en Christien Kiffen zijn vandaag 40 jaar getrouwd. Vanwege familieomstandigheden kan het geplande feest geen doorgang vinden, maar toch willen de kinderen en kleinkinderen het […]
  • Leren jas weer terug (update)9 maart 2011 Leren jas weer terug (update) Oene Loonstra mailde dat hij zijn leren jas kwijt is. De RTV Oost-presentator was afgelopen maandag bij De Ster voor de viering van Rosenmontag en zag bij het weggaan tot zijn schrik dat […]
  • Goorse man uren vermist (UPDATE)22 juli 2018 Goorse man uren vermist (UPDATE) Vanaf vanmorgen 09.30 uur wordt een man vermist vanaf de Whee. De man is vertrokken op zijn fiets van het merk Giant met een licht blauw/grijs frame. De man is 73 jaar oud, en ongeveer 1 […]
  • Mountainbike trainingen voor jeugd bijna van start27 februari 2017 Mountainbike trainingen voor jeugd bijna van start Voor de volwassen fietsers was er in de Hof van Twente al genoeg te beleven. Op initiatief van de Toerclub Goor komt nu ook de jeugd echt aan bod. Na de enthousiaste reacties op de pilot […]
  • Poor John klapper Goorse Avond17 augustus 2014 Poor John klapper Goorse Avond Ze speelden drie sets en werden alom gewaardeerd. Het duo 'Poor John' stal de show tijdens de Goorse Avond 2014. De twee rasmuzikanten boden een veelzijdig repertoire en dat met een […]