Van Doorn taxichauffeur van het jaar

brookhuisgoorBram van Doorn is uitgeroepen tot beste taxichauffeur van Nederland. De werknemer van Brookhuis Personenvervoer was één van de dertien genomineerden voor de verkiezing die georganiseerd werd door FNV Taxi. Van Doorn is genomineerd door een van zijn klanten en wordt geroemd om zijn vakmanschap. “Een voortreffelijke rijstijl, stipt op tijd, een geweldige klantgerichte benadering en servicegerichtheid” staat in het juryrapport geschreven. Van Doorn wordt op 30 november tijdens de FNV-manifestatie Koopkracht en Echte Banen gehuldigd. Bram van Doorn was in het verleden een aantal jaren uitbater van de toenmalige ‘Uitspanning’ in het midden van Diepenheim. Nadat hij stopte in de horeca ging hij in Goor wonen.

Gerelateerde berichten

  • Olympia laat Rijssen degraderen16 november 2009 Olympia laat Rijssen degraderen De tafeltennissers van Olympia zijn door een ruime zege verantwoordelijk voor de degradatie van Rijssen in de 1e klasse D van N.T.T.B. afd Oost. Het werd in Goor 8-2. Raymond Spenkelink en […]
  • Rob houdt kinderboerderij begaanbaar5 januari 2011 Rob houdt kinderboerderij begaanbaar Rob Boswinkel heeft een drukke week achter de rug. Rondom de Kerstdagen en de jaarwisseling hield hij de Lintelerweg sneeuwvrij, zodat de weg naar kinderboerderij Het Kukelnest begaanbaar […]
  • Lief en leed bij De Reggehof4 december 2014 Lief en leed bij De Reggehof Met de start van het nieuwe theaterseizoen bij De Reggehof is ook de lief en leed kaartenactie, in samenwerking met theater De Reggehof, weer van start gegaan. Maandelijks worden tijdens […]
  • Huisstede verkoopt 554 worsten voor Twenthe-jeugd15 december 2020 Huisstede verkoopt 554 worsten voor Twenthe-jeugd Het bakworst-kanon van vv Twenthe Frans Huisstede is ook dit jaar weer onklopbaar als het gaat om de verkoop ervan. Dit jaar verkocht hij er maar liefst 554 voor zijn club. Ook de […]
  • Patrick ter Elst wordt Abraham op Gran Canaria12 september 2018 Patrick ter Elst wordt Abraham op Gran Canaria Groot feest op het Spaanse schiereiland Gran Canaria in het afgelopen weekeinde. Daar vierde de Goorse fotograaf- en scheidsrechter Patrick ter Elst niet alleen vakantie met zijn familie, […]