Energiecoöperatie nu echt van start

De ledenwerving van de EnergieCoöperatie Hof van Twente (ECHT) is gestart. ECHT heeft wethouder Josh Sijbom verwelkomd als eerste lid. Dit gebeurde afgelopen woensdag 13 november op de eerste publieksbijeenkomst. ECHT wil samen met de leden zoveel mogelijk besparen op energieverbruik en de opwekking van duurzame decentrale energie te bevorderen. Dit doet de energiecoöperatie door te informeren, adviseren en ontzorgen. Zo is er gestart met het project ‘Buurtambassadeurs’ die er voor gaan zorgen samen met de buren te komen tot onder andere meer bewustwording en energiebesparende maatregelen.

echt

Gerelateerde berichten

  • Constantijn neemt afscheid van juf Gretha1 juli 2014 Constantijn neemt afscheid van juf Gretha De Prins Constantijnschool heeft vanochtend op feestelijke afscheid genomen van juf Gretha Wiggers. Ze werd op het laatste dag van huis gehaald in een fraaie auto om haar te danken voor […]
  • Ook kunstuitleen luidt noodklok4 juni 2012 Ook kunstuitleen luidt noodklok Ook de kunstuitleen in Goor dreigt ter ziele te gaan. De stichting, die zetelt in de Goorse bibliotheek, is slachtoffer van de aanstaande bezuinigingsmaatregelen van de gemeente. In een […]
  • Haverslag naar WK voor militairen29 november 2014 Haverslag naar WK voor militairen Hector-speler Cristian Haverslag heeft zich met het Nederlands Militair Elftal geplaatst voor het WK. De zogenoemde Military World Games worden in oktober in Zuid Korea afgwerkt. Haverslag […]
  • gerdagerritsen15 december 2011 Een rijbewijs op je 70ste… De meesten kijken er op hun achttiende reikhalzend naar uit; het behalen van een rijbewijs. Gerda Gerritsen had niet zo'n haast, maar de Goorse blijkt op zeventigjarige leeftijd niets […]
  • Diamanten huwelijk aan de Spechtstraat22 oktober 2018 Diamanten huwelijk aan de Spechtstraat Feest aan de Spechtstraat. Daar viert het bruidspaar Fida deze week het 60-jarig huwelijk. Pieter van Zwanenburg kwam gisteren op de koffie bij het diamanten-echtpaar. De […]